Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 6 soru cevaplandı.

Dudak dolgusu

Biopolimer aldi dolguyu cikartabilcek biri varmi yada daha önce cikarip bana önerebilceniz bir doktor??

14 Eylül 2021 16:51
Op. Dr. Cem Öz Doktora Sor

Op. Dr. Cem Öz tarafından cevaplandı.

Dudak dolgusu

Merhaba hocam ben dudak dolgusu işlemi yaptırmak istiyorum taksit imkanı var mı?

7 Eylül 2021 19:39
Op. Dr. Vedat Menderes Doktora Sor

Op. Dr. Vedat Menderes tarafından cevaplandı.

Dudak Estetiği

Hocam merhaba, Dudağımda mukosel vardı, ufak sandığım bir operasyon oldum 3-4 hafta oldu. Doktor doku kendini doldurur dese de (3-6 ay beklememi önerdi) orada bir boşluk kaldı. Bu boşluk beni hem görsel, hem de yaşam kalitesi açısından fazlasıyla rahatsız ediyor. Öğretmenim ve okullar açılıyor. Bu durum beni daha da endişelendiriyor. Tabi görmeden muayene etmeden bir yorum istemem doğru değil belki ama fikir almak açısından soruyorum, bunun çaresi var mı? Kendi kendine düzelir mi yoksa farklı bir işlem mi yaptırmam lazım hocam. Fikir verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür eder, saygılar sunarım. (fotoğraf yüklemeye çalıştım ama site link vermeye sanırım müsaade etmiyor hocam.

28 Ağustos 2021 00:11
Op. Dr. Ahmet Arslan Doktora Sor

Op. Dr. Ahmet Arslan tarafından cevaplandı.

Dudak Mukoseli

Hocam merhaba, Dudağımda mukosel vardi ufak sandığım bir operasyon oldum 3 hafta oldu. Doktor doku kendini doldurur dese de orada bir boşluk kaldı. Bu boşluk beni hem görsel, hem de yaşam kalitesi açısından fazlasıyla rahatsız ediyor. Tabi görmeden muayene etmeden bi yorum istemem doğru değil belki ama fikir almak açısından soruyorum, bunun çaresi var mı? Kendi kendine düzelir mi yoksa farklı bir işlem mi yaptırmam lazım hocam. Fikir verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür eder, saygılar sunarım. (fotoğraf yüklemeye çalıştım ama site link vermeye sanırım müsaade etmiyor hocam

27 Ağustos 2021 00:14
Op. Dr. Mehmet Uzuner Doktora Sor

Op. Dr. Mehmet Uzuner tarafından cevaplandı.

kalıcı ruj

merhabalar. 1.5 aylık hamileyim. kalıcı ruj yaptırmak istiyorum yaptırabilir miyim ? Hamileliğin ilerleyen ayları bile buna engel midir?

21 Mayıs 2021 14:53
Op. Dr. Koray Çelebi Doktora Sor

Op. Dr. Koray Çelebi tarafından cevaplandı.

Dudak dolgusu

Merhaba efendim dudaklarım küçük ve bu beni rahatsız ediyo artık genetik olarak yok demek istediğim dudak dolgusunun ücreti ne kadar acaba. Yani bu konuda ilk soru sorduğum doktorsunuz , şimdiden teşekkür ederim.

13 Nisan 2021 23:00
Op. Dr. Kemal Karaca Doktora Sor

Op. Dr. Kemal Karaca tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube