Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 6 soru cevaplandı.

yara izi iyileşmesi

merhaba hocam burunda yan bölgede skar izi vardı yara iyileşmesi süreci 2 sene oldu fakat şiddetli sümkürme falan yaptıgımda yara izinde genişleme olur mu?

28 Ocak 2020 15:12
Prof. Dr. Hüseyin Borman Doktora Sor

Prof. Dr. Hüseyin Borman tarafından cevaplandı.

PARAZANAL SİNÜS BT TETKİKİ

PARAZANAL SİNÜS BT TETKİKİ Sol ön etmoidal selülerde , frontoetmoidal reses düzeyinde yumuşak doku görünümü mevcuttur. Sol maksiller sinüste mukozal kalınlaşma, sağ maksiller sinüste polipoid hal alan mukozal kalınlaşmalar izlenmektedir. Nazal septum "S" şeklinde deviyeasyon göstermektedir.her iki orta alt konka minimal hipertrofiktir. Adenoid doku belirgindir... Yardımcı olursanız çok sevinirim

15 Aralık 2017 09:29
Op. Dr. Vedat Menderes Doktora Sor

Op. Dr. Vedat Menderes tarafından cevaplandı.

burun tikanikligi

Hocam iyi gunler deviasyon ameliyatlarinda lokal anestezimi yoksa genel anestezimi uygulaniyor yardimci olursaniz sevinirim

29 Ocak 2017 03:30
Op. Dr. Emir Burak Yüksel Doktora Sor

Op. Dr. Emir Burak Yüksel tarafından cevaplandı.

Rinoplasti

Merhabalar bende alerjik rinit konka hipertrofisi ve septum deviasyonu var. Arada sinuzit problemi de yaşıyorum. Burundan nefes almamda sorun var. Ben de ameliyat olmuşken estetik de olmak istiyorum. acaba estetiğin yanında fonksiyonel problemlerde de yardimci oluyor musunuz yoksa kkb uzmanına mi gitmem gerek?

6 Kasım 2016 19:51
Op. Dr. Özgür Sunay Doktora Sor

Op. Dr. Özgür Sunay tarafından cevaplandı.

burnumdan konusuyorum

merhaba hocam ibrahim çakal 21 yasındayım dogustan yarım damak dudak olarak dünyaya geldim bir kaç kez ameliyat oldum 1 bucuk sene önce yine burun ameliyatı oldum fakat cogu zaman yine burnumun biri tıkalı et falan da yok ve burnumdan konusuyorum en büyük sorunumda bu bunun bir tedavisi varmı ne yapmam lazım tesekür ederim iyi çalısmalar dilerim.

30 Nisan 2016 21:25
Op. Dr. Muhammet Erkan Doktora Sor

Op. Dr. Muhammet Erkan tarafından cevaplandı.

uyku apnesi

Cerrahi müdahele olmadan uyku apnesi problemimi çözme yöntemleri varmıdır ? Ameliyat olmuş tanıdıklarımdan edindiğim bilgiye göre, yaşam kaliteleri ameliyattan sonra daha da kötüleşti.

4 Şubat 2016 15:32
Op. Dr. Harun Şimşek Doktora Sor

Op. Dr. Harun Şimşek tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube