Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

kafatası büyütme

Hocam Amerika'da Barry Eppley adında bir doktor implant yardımıyla kafatası büyütebiliyormuş hem kafatasının üstünü hem de kafatasının arkasını.Extreme skull augmentation adı altında yapılan bu ameliyatlar ile 3-4 cm büyütme sağlayabiliyor.Böyle bir operasyon mümkün mü?Bir de implanta ek olarak deri altına yani implant üstüne dolgu uygulanabilir mi 3-4 cmlik büyütme yeterli değilse?Anlaşılır ve net bir şekilde cevaplarsanız sevinirim.

7 Aralık 2015 18:57
Prof. Dr. Mustafa Şengezer Doktora Sor

Prof. Dr. Mustafa Şengezer tarafından cevaplandı.

Beyin Kanamasi Ameliyati ve Sonrasi

Merhaba hocam. Ben 16 yasinda kafatasimi carpma sonucu beyin kanamasi ameliyati gecirdim. Suan 20 yasindayim ve ameliyat olan kafatasimin sag tarafi hic gelismiyor. Yuzumde asimetrik görüntü olustu dislerim sola yakin bir sekilde duruyor. Anliycaginiz sag tarafim 16 sol tarafim 20 yasinda ve konusurken büyük problem yasiyorum. Kafatasimin ameliyatli sag tarafi yaklasik 1.5 cm diger taraftan daha küçük. Bunun bir çözümü yokmudur hocam yardimci olursaniz beni cok sevindirirsiniz. Simdiden tesekkur ederim . Iyi gunler.

27 Kasım 2015 13:33
Prof. Dr. Mustafa Şengezer Doktora Sor

Prof. Dr. Mustafa Şengezer tarafından cevaplandı.

kepçe kulak estetiği

öncelikle iyi akşamlar hocam ; ben 18 gün önce kepçe kulak estetiği (klasik yöntem,otoplasti) oldum. fakat şu an kulaklarım kafama çok yapışık ve kötü duruyor. internette okuduğum kadarı ile bir miktar açılma olacaktır yazıyor. şu an emin değilim ve merak ediyorum. açılma olacak mıdır ? yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler

23 Ağustos 2015 21:57
Prof. Dr. Mustafa Şengezer Doktora Sor

Prof. Dr. Mustafa Şengezer tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube