Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

kraniofasiyal

Merhaba atay bey benim kafatası şekil bozukluğum var. 34 yasindayim kafatasimin üstü basık yanlarida dar, gündelik hayatta ve psikolojik olarak bu görüntü beni olumsuz yönde çok etkiliyor. İnsanların soruları ve İmalı bakışlarına maruz kalmak bunaltiyor beni. Cerrahi olarak bu durumu ameliyatla düzeltmek mümkün mü? Öyle bi imkan varsa sizinle irtibata geçmek istiyorum. Lütfen cevapsız bırakmayın geri dönüşünüzü bekliyorum.

25 Ekim 2015 13:56
Prof. Dr. Atay Atabey Doktora Sor

Prof. Dr. Atay Atabey tarafından cevaplandı.

düz kafa sendromu

merhaba hocam. benim kafamın arkası düz ve oldukça rahatsızım. düz kafa estetiği ameliyatı yapıyor musunuz? eğer yapıyorsanız izmir e geleceğim.

19 Ekim 2015 11:51
Prof. Dr. Atay Atabey Doktora Sor

Prof. Dr. Atay Atabey tarafından cevaplandı.

boyunda ele gelen kitle lipom?

Hocam ensemin sol tarafında ense kasıyla deri arasında şişlik var,ultrasyon çektirdim,ameliyatla alalım dediler. Ultrasyon sonucu açıklaması Spinal USG incelemesinde; Servikal bölge solda cilt altı ile boyun kası arasında 16x12x4 mm boyutlarında hipoekoik heterojen santralinde lineer ekojenitesi izlenen yapı mevcuttur(LAP?). Klinik değerlendirme ile beraber takibi gereklilik halinde MR ile verifiye edilmesi önerilir.ameliyat olmam gereklimi yorumlarsanız çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkürler hocam.

6 Temmuz 2015 00:46
Prof. Dr. Atay Atabey Doktora Sor

Prof. Dr. Atay Atabey tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube