Perinatoloji - Riskli Gebelikler - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

bir gün süren adet ne yapmalıyımm

merhabalar 5 aydan beri düzenli olarak doğum kontrol hapı kullanıyorum adetimde bu zamana kadar hiç bi sıkıntı yoktu bu ay normal olmam günden 2 gün geç oldu 1 gün orta dereceli bir kanamaydı normalde 5 gün oluyordu kanamam sürecindede küçük bi et parçası düştü ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsinnn

25 Nisan 2015 11:58
Op. Dr. Burcu Saygan Karamürsel Doktora Sor

Op. Dr. Burcu Saygan Karamürsel tarafından cevaplandı.

ADET KANAMASI

MERHABALAR, BEN BİR YILLIK EVLİYİM VE BİRKAÇ AYDIR YUMURTALIK TEDAVİSİ GÖRÜYORUM. 4 AY KLOMEN KULLANDIM VE KİSTEN ÖTÜRÜ EN SON DOĞUM KONTROL İLACI. ADETİM BU İLAÇLARI KULLANMAMLA BİRLİKTE ARA KANAMALAR OLMAYA BAŞLADI VE ADETİM SÜREKLİ 5-10 GEÇMEKLE BİRLİKTE KANAMA DEĞİLDE KOYU KAHVE OLUYOR VE DAMLA DAMLA ÇOK AZ OLUYORUM. KANI GÖRMÜYORUM NERDEYSE.. BU İLAÇLARIN BİR ETKİSİMİ YOKSA BAŞKA BİR HASTALIĞIN SEBEBİ OLABİLİR Mİ ACABA NE YAPMAM GEREKİYOR, BU SEKİLDE ADET GÖRMEM GEBE KALMAMI ENGELLER Mİ ACABA? İLGİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM..

27 Mart 2015 15:27
Op. Dr. Burcu Saygan Karamürsel Doktora Sor

Op. Dr. Burcu Saygan Karamürsel tarafından cevaplandı.

SMEAR SONUCUM HAKKINDA ÇOK ENDİŞELİYİM

Merhaba; Şu an smear sonucumu aldım ve doktorum izinli olduğu için sonuçlarım hakkında çok endişeliyim.Smear sonucum hakkında bana bilgi verebilir misiniz ? Çok teşekkür ederim . İncelenen yayma preparasyonda intermediler,süperfisyel ve endoservikal hücrelerle zeminde yoğun polimorf lökositler görülmektedir.Atipik hüvre görülmedi.intraepitelyal lezyon veya malignite açısından negatif , Servikal smear sonucu : Hafif İltihaplı servikal smear. Dört gözle sizden gelecek cevabı bekliyorum. Çok teşekkür ederim.

19 Mart 2015 16:40
Op. Dr. Burcu Saygan Karamürsel Doktora Sor

Op. Dr. Burcu Saygan Karamürsel tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube