Pedagoji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Çocuk psikolojisi

Merhaba Bahar hanım, Kızım bu yıl ilkokul'a başladı. Okul başladıktan sonra derslerinde pek de başarılı olmadığını hem biz hem öğretmeni fark etti. Özellikle matematiksel işlemlerde çok kötü. Evde ödev konusu bizim için büyük bir sorun hâline geldi. 1 aydır da çok sık idrara çıkma ve altına kaçırma gibi durumlar yaşıyor.Zamanini sadece oyun ile geçirmek istiyor. Hastanede tüm tahlilleri yapıldı ancak fiziksel bir rahatsızlık bulunamadı. Ev içinde eşim ile bir takım sorunlar yaşadık ve istemeden de olsa bir kısmını duydu. Bizi yönlendirir ve gerekli halde randevu verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

18 Şubat 2020 20:36
Uzm. Pedagog Bahar Atvar Doktora Sor

Uzm. Pedagog Bahar Atvar tarafından cevaplandı.

Neyapmam gerekli

Bahar hanım.benim 4.5 yaşında bir oğlum var.cok agresif ve hareketli sürekli kendi istediği şekilde davraniyir.yanindaki kim olursa olsun ona öncülük yapmak istiyor.kree gönderdim faydası olur diye.ama oradada sürekli arkadaşlarına zarar veriyor.konustum dinledim.bazen yasaklar koydum karaliligimida korudum.ama sürekli özür dileyip iki dk sonravtekrar aynı davranmaya başlıyor.ogretmenide pedagika gourmemi istedi ve sizi tavsiye etti.randevu talebinde bulundum en kısa zamanda bana yardımcı olursanız çok sevinir m.cok üzülüyorum bı duruma bı yolunu bulamadım.iyi günler.

11 Eylül 2019 17:42
Uzm. Pedagog Bahar Atvar Doktora Sor

Uzm. Pedagog Bahar Atvar tarafından cevaplandı.

Ağlama krizi

Merhaba Bahar hanım Benim 2.5 yaşında oglum var ilk çocuğum aşırı sinirli ağlama krizine giriyor bazen sakinleştirmekte çok zorlanıyorum.bu sinir krizi kendine ve bana zarar vermeye kadar gidiyor. Bu sinir krizi sırasında bende nasıl davranacagimi sakinlestirecegimi bilemiyorum. Ne yapmalıyım sizce nasıl davranmaliyim. Ne yapsam sakinlestiremiyorum . Şimdiden teşekkür ederim.iyi akşamlar.

28 Ocak 2019 22:06
Uzm. Pedagog Bahar Atvar Doktora Sor

Uzm. Pedagog Bahar Atvar tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube