Ortopedi ve Travmatoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

bir senedir bileğimdeki inmeyen şişlik

merhaba halı sahada düşmem sonucunda bileğimde bezelye kemiği diye bildiğim kemikte sislik oluştu doktora gidip film çektirdim ama herhangi bir şey çıkmadı 1 seneyi geçmesine rağmen şişlik inmedi ne yapmam gerekiyor ? Şimdiden teşekkür ederim.

22 Aralık 2013 23:06
Prof. Dr. Bahtiyar Demiralp Doktora Sor

Prof. Dr. Bahtiyar Demiralp tarafından cevaplandı.

çarpık bacak tedavisi

iyi günler hocam 23 yaşında 182 boyundayım doğuştan bacaklarımda eğrilik var baltalımanı kemık hastanesinde muayene ldum amelıyat olaçakmışım başka bir bilgi vermediler sormayada fırsatım olmadı size sormak istediğim ameliyata kadar ne gibi hazırlıklar yapmalıyım bacaklarım biraz zayıf bacak kaslarımı geliştirmeye yönelik egzersızler hatta fıtnees yapsam faydası olurmu ve amelıyat bacaklarımı ne kadar düzeltebilir asılnda çokda yamuk değiller teşekkür ederim saygılar

5 Aralık 2013 00:35
Prof. Dr. Bahtiyar Demiralp Doktora Sor

Prof. Dr. Bahtiyar Demiralp tarafından cevaplandı.

4.Metatars kırıgı

İlk öncelikle iyi günler dilerim doktor bey. Sizi bi kaç ssoru sormak için rahatsız ediyorum. 25 gun once spor yaparken 4.metatars tarak kemiğim kırıldı ve doktoR alçıya aldı ayagımı ve ayağım 21 gün alçıda durdu kontrole gittim röntgen çekildi doktorum kırığın çok iyi iyileştiğini söyledi ayağımı alçıdan çıkardı. bundan sonra ayagımı bol bol hareket ettirmemi söyledi. fakat ayağımda morluklar ve ayağımı aşağı indirince şişme oluyor. ayağımı yere bastığımda ağrı oluyor kırık olan bölgede adım atamıyorum ayağımın üstünede tam olarak yükumu veremiyorum. bu durumdan çok endişeliyim tam olarak ne zaman bu rahatsıgm geçer.

26 Ekim 2013 19:45
Prof. Dr. Bahtiyar Demiralp Doktora Sor

Prof. Dr. Bahtiyar Demiralp tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube