Nöroloji (Beyin ve Sinir Hastalıkları) - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Noropati durumu

saygilar seker hastaligim icin kullanndigim seker ilsclarina ek uyusma ve karincalanma icin lipoik asit hspi600mg aksam yatmadan once iciyodum ama galiba mideme dokunuyor tecrubeli bir uzman olarak nasil kullanmami onerirsiniz bazilari sabah ac karna ic yarimsaat sonra kahvalti et diyor onerinize tesekkurler

26 Temmuz 2020 09:05
Prof. Dr. Hülya Aydın Güngör Doktora Sor

Prof. Dr. Hülya Aydın Güngör tarafından cevaplandı.

Baş titremesi

Öncelikle iyi günler dilerim.Şikayetim baş titremesi.Heyecanlandığımda müzik dinleyip hayal kurarken titreme oluyor ve boyun bölgemde uzun süre bir yere odaklanıp kafamı başka yöne hareket ettirdiğimde sesler geliyor ve bu da beni çok rahatsız ediyor.Bu rahatsızlıktan dolayı baş bölgemde anlam veremediğim ve beni rahatsız eden bir şeyler oluyor. Çok sık olmamakla beraber bir şeye odaklandığımda da baş titremesi oluyor.Bu şikayetlerimle nöroloji uzmanına başvurdum kan verdim ve emar çektirdim bir sorun olmadığını söyledi ve ilaç vermedi ama sorunum hala devam ediyor ne yapmam lazım ? Şimdiden çok teşekkür ederim.

14 Ocak 2017 02:32
Prof. Dr. Hülya Aydın Güngör Doktora Sor

Prof. Dr. Hülya Aydın Güngör tarafından cevaplandı.

mr sonucu..

hocam iyi günler beyin mr ının sonucunu gönderiyorum hiperintens odak ne anlama geliyor doktorum ms hastası olabilirsin deyip araştırma hastanesine gitmemi söyledi sizce bu sonuca göre öyle bi hastalık varmıdır Serebral beyaz cevherde az miktarda hiperintens odak mevcuttur. Sonuç: Serebral beyaz cevherde az miktarda hiperintens odak(nonspesfik değişiklikler?).

10 Ocak 2017 20:51
Prof. Dr. Hülya Aydın Güngör Doktora Sor

Prof. Dr. Hülya Aydın Güngör tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube