Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Boğazda batma hissi

Merhaba Eda Hanım. Benim yaklaşık 2 haftadır boyun bölgesi ve ensede kasılmalar oluyordu. Stres ve hareketsizlikten git gide daha da şiddetlendi. Şu anda boğazımda katı bir cisim varmış gibi 1 haftadır geçmiyor esnerken boğazımın normalinden daha fazla açıldığını hissediyorum ve boğazımdaki acı esnedikten sonra daha da kötü oluyor. Yüzümde ve boynumda uyuşmalar oluyor. Gece yatarken nefes alamayacak gibi oluyorum, sırtımda da ağrılar oluyor. Ara sıra yutmada da kasılmalar oluyor ama ağrı yok sadece kasılıyor Sizce ne yapmalıyım?

24 Ocak 2021 20:20
Op. Dr. Eda Aydın Doktora Sor

Op. Dr. Eda Aydın tarafından cevaplandı.

İşitme kaybı

Doktor hanım benim sorum işitme üzerine bende sinir işitme kaybı var her ıkı kulakta da birinde 46 birinde 25 bunun için işitme cihazları almak için cihazcılara gıttyım fakat cıhazları taktıktan sonra kulaklarımda asırı Bı cınlama davul sesı gbı sesler gelmeye başladı ne yapabılırım acaba doktorum işitme cihazı sart dedı fakat takınca da bole bır sorun oluyor ne olur yardım edın

14 Aralık 2020 18:51
Op. Dr. Eda Aydın Doktora Sor

Op. Dr. Eda Aydın tarafından cevaplandı.

Yutkunurken oluşan ses ve his.

Merhaba Eda hanım. Yaklaşık 6 ay önce geçirdiğim soğuk algınlığı sırasında kuvvetli öksürme dönemim oldu ve iyileşmemin ardından yutkunurken gırtlağımdan tık diye belirgin bir ses geliyor. Sadece boynumu sola döndürdüğüm zaman bu ses ve his oluşmuyor. Herhangi bir yeme içme güçlüğüm yok ancak her yutkunmamda kıkırdak çıtlalaması gibi oluşan bu ses ve his için sizden bilgi ve tavsiye rica ediyorum. Saygılar..

7 Temmuz 2020 17:20
Op. Dr. Eda Aydın Doktora Sor

Op. Dr. Eda Aydın tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube