Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

hemanjiom

İyi günler hocam. ben aralığın sonlarında doğum yapmam gerekiyordu fakat 7 kasım 2013 de ikiz bebeklerime doğum yaptım .kızımda beslenme sorunu var.kızım beslenirken sürekli nefesi kesiliyor, bir kaç dk kendine gelemiyor.dr gittim düzgün kontrol etmeden geçiştirdi sadece hızlı emiyor diye olabilir dedi. fakat bu her beslenmesinde oluyor. kızımın boynunda hemanjiom var ilk zamanlar güçüktü şimdi 3-4 cm kadar oldu. acaba bu hemonjiomdan kaynaklanabilir mi? yoksa başka sıkıntısı olabilir mi.cavabınızı bekliyorum. şimdiden teşekürler

25 Ocak 2014 08:27
Op. Dr. Ahmet Şirin Doktora Sor

Op. Dr. Ahmet Şirin tarafından cevaplandı.

dil tabakası

merhabalar bugun farkettim dilimin ön tarafı normal ve arka tarafına baktımı sarı bir tabaka var ve temizledimi su gibi akıyor yani. Her gün kullandıgım ilaçlar : 1 haftadan beri b12 vitamin hapı 1.5 aydan beri antideprasan ve okb tedavisi için 2 adet hap toplamda 3 adet hap kullanıyorum sizce haplar yüzündemi teşekkürler.

12 Ocak 2014 13:27
Op. Dr. Ahmet Şirin Doktora Sor

Op. Dr. Ahmet Şirin tarafından cevaplandı.

sinüzit

merhabalar boğazımda bir akıntı vardı ve biraz baktım sinüzitmis ve hemen neti pot yaptım ve tuz su karbonatı bir kaba aldım bir burundan soktum diger burundan çikti su ve aynı işlemi diger taraftan yaptım artık %60 daha iyi nefes alıyorum günde 1 defa yapıyorum ve daha iyi nefes alıyorum ama burnum tıkandı bu sefer normalmi yada hasta oldugumdan dolayımı bu olayın burun tıkanması ile ilgili bir seyi varmı ? son olarak orta kulak iltihabı daha önceden olanlar kullanmasın demisler neden acaba teşekkürler.

4 Ocak 2014 11:09
Op. Dr. Ahmet Şirin Doktora Sor

Op. Dr. Ahmet Şirin tarafından cevaplandı.

Boğazımda bir kitle varmışçasına hissediyorum

boğazımdaki bir kitle varmış gibi hissediyorum. baştan bu kitlenin küçük dilim olduğunu düşündüm. dönemsel olarak biraz büyümüş ve dilime ve yutak bölgesine değiyor ve bu hissi oluşturuyor diye düşündüm. ama aynaya baktığımda acayip irileşmiş bir küçük dil göremedim. yani ben ideal boyutunu bilemem ama bana acayip gelmedi büyüklüğü. aynı his 10 gün kadardır sürüyor. yatağa sanki nefes borumu tıkayacakmış gibi geliyor, korkuyorum. Bir fikir verirseniz sevinirim.

4 Kasım 2013 00:27
Op. Dr. Ahmet Şirin Doktora Sor

Op. Dr. Ahmet Şirin tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube