Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

AMELİYAT VE DİKİŞLER

Merhaba hocam.2 Ayın 18 de kaş üstünden frontal sinüzüt ameliyatı oldum.Fakat dikişte rahatsız edici şekilde iğne gibi batma ve üsttünde şişlik var.Patoloji raporunda Klinik Bulgularda:Sol Frontal Sinüs içindeki mukoid yapıdaki lezyonlar eksize edildi.KOLESSTEATOM?MANTAR? TANI:DEJENERE AMORF FİBRİNOZ VE MUKOİD MATARYAL SOL FRONTAL SİNÜSİ BİYOPSİ LÜTFEN BENİ BİLGİLENDİRİRMİSİNİZ.

1 Mayıs 2015 22:59
Prof. Dr. Kemal Uygur Doktora Sor

Prof. Dr. Kemal Uygur tarafından cevaplandı.

SİNÜST KİSTLERİ HAKKINDA

Hocam merhaba, benim sıkıntım yüzümün sağ tarafını daha ağır hissediyorum. Dolgunluk hissi var ve yüz mimiklerimi kullandığımda sağ tarafım daha geç hareket ediyor. Ayrıca burun kenarındaki bu dolgunluk hissi gözüme baskı yapıyor sanki gözüm daha küçük duygusu var. MRımda; her iki maksiller sinüste ve etmoid hücrelerde minimal mukozal kalınlaşmalar ve sağ maksiller sinüste 1 ve 2 cm boyutlu mukus retansiyon kistleri mevcuttur denilmekte. Bu kistlerleri aldırmalımıyım.?

21 Şubat 2014 23:56
Prof. Dr. Kemal Uygur Doktora Sor

Prof. Dr. Kemal Uygur tarafından cevaplandı.

sinüzit

yi günler hocam.yaklaşık bir ay önce soğuk algınlığı şikayetim vardı antibiyotik allerjim olduğu için kullanamadım sonrasında ise tek taraflı şiddetli alın ağrısı ve hassasiyetle doktora gittim tomografi çekildi ve sol sinüslerin tamamen kapalı olduğu söylendi ilaç verildi kullandım ama şikayetlerim tamamen geçmedi başka bir doktor ameliyat önerdi.sizce başka bir çözüm varmıdır.birde baş dönmesi şikayetim var bu ameliyat bunu tetikler mi?cevabınız için şimdiden teşekkürler.

18 Ocak 2014 13:21
Prof. Dr. Kemal Uygur Doktora Sor

Prof. Dr. Kemal Uygur tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube