Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Sağ kulakta sorun

Hocam ben sadece sağ kulagimla ilgili sorun yaşıyorum 1 buçuk yıldır hangi doktora gittiysem sorun yok dendi gönderildim işitme testim de sorun yok 5 desibel çıkıyor ama benim sorunum mesela hocam salonda otururken pc den film izliyorum veya müzik dinliyorum hocam dinlerken gelen sesle aynı anda senkron Bi şekilde kulağımda bas sesi gokgurultusu kukreme sesi gibi bir şey oluyor kulağımın içi seyiriyor sanki kulağım seslere tepki veriyor bunlar esnedigim zaman sağ kulağımda da oluyor ve ayrıca 7.24 den kulağımdan tiz bir ses geliyor bunlar sadece sağ kulağımda oluyor. Hocam buradan tabiki tanı koymanızi beklemiyorum ama sizce neyden kaynaklı böyle sorunlar yaşıyor olabilirim?

13 Ağustos 2021 14:21
Doç. Dr. Selman Sarıca Doktora Sor

Doç. Dr. Selman Sarıca tarafından cevaplandı.

mr sonucu oluşan durum

hocam merhaba nazofarenks posteriorunda 3*1 cm boyutlarında yumuşak doku lezyonu izlenmiştir yazıyor mr sonucumda bu ne demek oluyor hocam..bilgi verirseniz sevinirim hocam..

13 Eylül 2020 13:27
Doç. Dr. Selman Sarıca Doktora Sor

Doç. Dr. Selman Sarıca tarafından cevaplandı.

Ses değişikliği ve yankılama

Merhabalar, bir haftayı aşkın süredir sesimde bir değişme söz konusu fakat gribal semptomlarım yok. Ayrıca bugün kendi sesimi sol kulağımdan elektro bir şekilde yankılı alıyorum acaba sebebi nedir hemen bir doktora gözükmem gerekiyor mu

29 Ağustos 2020 17:25
Doç. Dr. Selman Sarıca Doktora Sor

Doç. Dr. Selman Sarıca tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube