Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

Damak Yarığı Doğmak Ve KULAK-BURUN-BOĞAZ

Bilinmesi Gerekenler: *Damak yarığı doğdum. *ilk okul 4 giderken-bu süreçte sık sık orta kulak iltihabı geçirdim- artık kulağımın sürekli akmasından dolayı bademciklerim ve geniz etim alındı kulaklarıma tüp takıldı. *Sesimde değişiklikler oldu kelimeleri düzgün çıkaramıyordum.Sonra burnumdan yiyecekler,içecekler geliyordu. *Daha sonra tekrar orta kulak iltihabına bağlı kulaklarıma tüp takıldı.Sağ kulağıma daha uzun süre duran tüplerden takıldı. *Ses eskisine nazaran birazcık daha düzgün çıkıyordu.Geniz bölgesinde ki açıklığın büyüdükçe kapanmasına bağlı sanırım. *alerji teşhisi kondu *Daha sonra 16 yaşında kulaklarım gene akmıştı.Doktor sağ kulak zarında çökme olduğunu söylemişti.Medikal tedaviye başladı.Fakat ben yarıda bıraktım. *17 yaşım...

3 Haziran 2017 00:12
Op. Dr. Hamdi Yakut Doktora Sor

Op. Dr. Hamdi Yakut tarafından cevaplandı.

kulak ağrısı

hocam merhaba benim annemin son 1 aydır geçmeyen bir nezle rahatsızlığı var ayrıca içten gelen şiddetli bir öksürüğü var göğüs doktoru astım demiş anneme ve nefes açıcı fıs fıslı bir ilaç vermiş meiact antibiyotik vermiş bugünde kulak ağrısı başladı burnum tıkalı diyor devamlı sesi hiç düzelmedi burnumdan genzime doğru bir yanma var diyor ve ayrıca yanık kokusu gibi bişey hissediyormuş içinde koku alamıyor bunların sebebi ne olabilir acaba hocam çok çok teşekkür ederim iyi günler diliyorum.

17 Ocak 2015 20:32
Op. Dr. Hamdi Yakut Doktora Sor

Op. Dr. Hamdi Yakut tarafından cevaplandı.

kulak tıkanıklığı ve basınç

benim sorunum daha önceden bir telefon hattında sürekli kulaklık kullanarak çalışmıştım.bu nedenle kulaklarımda basınç oluştu ve kulaklarım tıkandı bir türlü de açılmıyor.yapılan tetkiklerde kulaklarımda işitme kaybı oluşmuş.bunun dışında bir sorun gözükmüyor. doktor sitorel verdi.hastalığım tedavi edilebilir mi?ne yapmam gerekiyor.

22 Ocak 2014 13:54
Op. Dr. Hamdi Yakut Doktora Sor

Op. Dr. Hamdi Yakut tarafından cevaplandı.

çınlama

hocam yıllardır durmaksızın kulak uğultu ve çınlaması yaşıyorum özellikle gece saatleri sessiz ev ortamında bunu inanılmaz hissediyorum bunun bir tedavisi var mı napmalıyım?

15 Ocak 2014 04:16
Op. Dr. Hamdi Yakut Doktora Sor

Op. Dr. Hamdi Yakut tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube