Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

Trangus, favori bölgesinde kitlesiz şişlik

Hocam merhaba, yaşım 22. İki gün önce kulak mememin hemen alt kısmında boynumda bir sertlik oluştu, dokunulduğunda ele gelen bir kitle yok genel bir sertlik var çok hafif bir şişlik birde, ilk gün pek aldırış etmedim ikinci gün kulak yanında saç dipleri favori dediğimiz yerde dikey bı şekilde şişlik çoğaldı ve trangus denilen kısımda şiş. İlk bakıldığında yüzümde şişlik anlaşılmıyor ama dokunulduğunda fark ediliyor hemen. Ne kitle var ne başka bişey aile hekimine göründüm, bir hastalık bulgusu yok dedi. Ertesi gün dediğim gibi favori kısmında da oldu şişlik. Dokunduğumda hassasiyet var, sanki dişim şiştiğinde yanağıma dokunduğumda ki acıyla aynı. KBB doktoru için randevu aldım en erken 3 gün sonraya, sizden ricam beni biraz aydınlatır mısın...

10 Kasım 2018 09:15
Op. Dr. Hakan Kara Doktora Sor

Op. Dr. Hakan Kara tarafından cevaplandı.

Kulakta ses

Yaklaşık 7 sene önce pseudotumor cerebri tanısı koyuldu şahsıma ve hastalığım başlangıcından beri sağ kulağımda daha çok olmakla sürekli ses var. Duyma testi yapıldı birşey çıkmadı. Beynimde oluşan hasardan dolayı olabileceğini ve yapılacak birşey olmadığı söylendi. Ama artık uzun bir süre olduğu için psikolojimi de ciddi bir şekilde etkiliyor ve bazen çıldırtıyor beni. Sizin düşünceniz nedir? Bir tedavi var mı sizce?

16 Ekim 2018 10:06
Op. Dr. Hakan Kara Doktora Sor

Op. Dr. Hakan Kara tarafından cevaplandı.

kulak zarım delik. tıkaç takarak yüzmek güvenilir mi?

merhabaHakan Bey.kulak zarım delik ve yıllardır sudan koruyorum .havuza ve denizede giremiyorum su kaçarsa korkusuyla.bikaç tıkaç hakkında güzel yorumlar okudum ama emin olmak için size sormak istedim. tamamen güvenilir tıkaç var mıdır?

14 Ocak 2014 15:27
Op. Dr. Hakan Kara Doktora Sor

Op. Dr. Hakan Kara tarafından cevaplandı.

ameliyat olacağım

Hakan hocam ben 18 yaşındayım oğrenciyim babamın uzerinden bakılıyorum izmir ege universitesinde kepçe kulak ameliyatı olacağım bayramdan sonra ucretsiz olabilirmiyim ucret talep ederlermi ederlerse fiyatı tahminen soylermisiniz teşekkur ederim şimdiden saygılar.

6 Ekim 2013 16:11
Op. Dr. Hakan Kara Doktora Sor

Op. Dr. Hakan Kara tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube