Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

kulakta kalp atışı duyma

merhaba 19 yaşındayım. Yaklaşık 8 aydır gün içinde arada sırada çenemi sıkıp yutkunursam kalp atışı (Ritmik bi şekilde ve sanırım kalp atış hızımla uyumlu) duymaya başlıyorum. Çenemi açtığımda geçiyor. Bazen yutkunmadan da oluyor ama hepsinde çenemi sıkıyor oluyorum. Çenemde aynı zamanda açıp kapatma sorunları da var. Açıp kapatırken takılıyor. Sorun ne olabilir ve Kulak burun boğaza mı yoksa dişçiye mi gitmeliyim?

28 Ekim 2021 16:25
Op. Dr. Erdal Gül Doktora Sor

Op. Dr. Erdal Gül tarafından cevaplandı.

Kulak çınlaması

Hocam merhaba, bende uzun süredir devam eden kulak çınlaması var sebebi ne olabilir kulağa kıl vs yapışması bunu yapabilirimi? Kulağımı detaylı olarak temizletmedim ve işitme kaybı vs yok, arada kulaktan kendiliğinden kir çıkar gibi oluyor ama çınlama devam ediyor. Saygılarımla cevaplarsanız sevinirim.

16 Ağustos 2021 14:48
Op. Dr. Erdal Gül Doktora Sor

Op. Dr. Erdal Gül tarafından cevaplandı.

kulak çınlaması

Merhaba daha önce çağrı merkezinde 2.5 yıl çalıştım kulaklarımda çınlama başladı birden fazla doktora başvurdum kulak testlerinde bir şey olmadıgını söyledıler zamanla geçer dediler yalnız 3 yıldır çekilmez hale geldin en son 2 gün önce hekime başvurdum hekim bana 3 yıldan fazla çınlamaya yaabileceğimiz bir şey yok dedi şimdi ne yapmam gerekiyor gerçekten bilmiyorum...

10 Mart 2021 17:13
Op. Dr. Erdal Gül Doktora Sor

Op. Dr. Erdal Gül tarafından cevaplandı.

Kulak Çınlaması

Merhabalar Doktor Bey, ben 20 yaşındayım ve yaklaşık 3 aydır sol kulağımda çınlama ve sağ kulağımda da başımı yana çevirdiğim zaman oluşan bir uğuldama var.Şu ana kadar bir KBB uzmanı ve bir nörolog tarafından muayene oldum.MR çekildi ve işitme testleri yapıldı ve bir problem bulunmadı.Vasoserc ve ondan sonra gingko biloba içeren ilaç kullandım.Çınlamam hala devam ediyor ve işitmeme zarar vereceğinden endişeleniyorum sizce arada doktora kontrole gitmeli miyim?Bu durum işitme kaybı yapar mı?Teşekkür ederim.

23 Aralık 2020 12:00
Op. Dr. Erdal Gül Doktora Sor

Op. Dr. Erdal Gül tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube