Kulak Burun Boğaz hastalıkları - KBB - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

BAS DONMESİ

Merhaba yaklasik 2 ,3 yil once kis aylarinda bas donmesi sorunu yasamistim daha sonra kendiliginden iyilesmisti. 1 yildir bas donmesi problemim var.yaklasik 20 dk yurudukten sonra basim donuyor.Basimin donmesini onemsemeyip yuruyuse devam edince azaliyor.Prostatit de bende var.bu bas donmelerimin sebebi kulak kristallerimin daginik olmasindan mi yada enfeksiyon kaynakli mi veya psikolojik mi.Simdiden cok tesekkur ederim.

17 Ekim 2022 16:33
Dr. Öğr. Üyesi Bahar Kayahan Sirkeci Doktora Sor

Dr. Öğr. Üyesi Bahar Kayahan Sirkeci tarafından cevaplandı.

Unutkanlık konuşma bozukluğu ve baş dönmesi

24 yaşındayım. Baş ağrısı, unutkanlık , konuşma bozukluğu, halsizlik,yorgunluk ve sürekli uyku hali şikayetleriyle nöroloji polikliniğine başvurdum Beyin MR çekildi ve raporda; Etmoid hava hücrelerinde minimal mukozal hipertrofi izlendi. Nazofarenks posterior duvarında yumuşak doku artımı izlendi. Lenfoid doku hipertrofisi lehine değerlendirildi. diye sonuçlanmış. Sonuçlarım ile ilgili rica etsem değerlendirme yapar mısınız?

15 Ekim 2022 16:52
Dr. Öğr. Üyesi Bahar Kayahan Sirkeci Doktora Sor

Dr. Öğr. Üyesi Bahar Kayahan Sirkeci tarafından cevaplandı.

BT SONUCU HAKKINDA

Merhaba hocam eşim 1 yıl önce sağ petröz apeks kolesterol granulomu hastalığı için ameliyat oldu. Fakat 1 haftadır baş dönmeleri artınca acile gittik BT çektiler ve "HASTANIN TEMPORAL KEMİK İNCELEMESİNDE; Bilateral mastoid hücre aerasyonu tabiidir. Biletaral eksternal akustik kanal doğaldır. Orta kulak ( Epitynpanyum,mezotynpanyum ve hipotynpanyum) doğaldır.Orta kulak kemikcik zincirleri doğal olup skutum intaktır. Bilateral internal akustik kanallar doğaldır. Bilateral serebellopontin köşeler doğaldır. Sağ petröz apekste geçirilmiş operasyona sekonder defektif görünüm ve post operatif yumuşak doku artımları izlenmiştir. Sağ petröz apekste geçirilmiş operasyona sekonder defektif görünüm ve post operatif yumuşak doku artımları izlenmiştir." ...

30 Temmuz 2022 12:38
Dr. Öğr. Üyesi Bahar Kayahan Sirkeci Doktora Sor

Dr. Öğr. Üyesi Bahar Kayahan Sirkeci tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube