Kardiyoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

Gögüs sıkısması ve çarpıntı

Hocam mrb benim kalbinde bir agrı ve sıkışma oluyor iğne batar gibi buda beni çok korkutuyor çarpıntıda oluyor doktorlara başvurdum bütün testleri yaptım EKG eko holter kan testleri ve miyokard perfüzyon sintigrafi yaptırdım sonuç temiz çıktı en son gittiğimdeki doktor hafif kapakçıkta çöküklük var dedi ama önemli değil söyledi yine kalpten dolayı çok korkuyorum bişey olacak diye aniden hayatı kendime çekilmez yapıyorum ilaç olarak önce dideral verdi sonra onu kesip concor başlattı sizce nasıl yol izlemeliyim.

18 Şubat 2022 21:02
Uzm. Dr. Güllü Özdemir Doktora Sor

Uzm. Dr. Güllü Özdemir tarafından cevaplandı.

karın ağrısı

Öncelikle merhaba.1 gün önce karnımın sol üst tarafında keskin bir ağrı başladı ve 15 dakika sürdü.Ve şuan karnımın sağ ve sol üst tarafında çok rahatsız etmeyen ve hareket edince , nefes alınca hafif ağrı var.1 ay önce şişkinlik ve gaz şikayetiyle pulcet kullanmıştım.Sizce ne olabilir ve ne yapmalıyım.Şimdiden teşekkür ederim.

6 Şubat 2022 21:28
Uzm. Dr. Güllü Özdemir Doktora Sor

Uzm. Dr. Güllü Özdemir tarafından cevaplandı.

Kalp ağrısı

Hocam merhaba bu aralar kalbimin tam üzerinde parmağımla bastırınca ağrı hissediyorum bastırdığım yerde aynı zamanda her iki kolumu kaldırıp sağa doğru çekince yine aynı yerde ağrı oluşuyor göğsümde de ağrılar oluyor dün akşam birden sol kolum omuzdan parmaklarıma kadar ağrıdı bugün de kalbim ağrıyor ara ara sonra geçiyor kalbim ağrımaya başlayınca sol sırtıma doğru da atıyor ağrısı bazen derin nefesi alırken de ağrı oluşuyor artıyor.Hocam bu kalp kaynaklı mı yoksa kas veya başka bir şeyle mi ilgili ? Sol kolumda ağrıyor.Boyun fıtığı da var bende.Bugün biraz hafif tempoda koştum herhangi bir ağrı oluşmadı göğsümde.En son Temmuz ayında çarpıntı için kardiyolojiye gitmiştim eko temizdi holterde ek atımlar çıktı doktorum sorun yok dedi.Hocam b...

25 Eylül 2020 02:30
Uzm. Dr. Güllü Özdemir Doktora Sor

Uzm. Dr. Güllü Özdemir tarafından cevaplandı.

Ani hareketle giren kalp ağrısı

Merhaba. İp atladım hareket maksatlı. Ancak ipi 15 atladıktan sonra sağ göğsüme keskin bir ağrı girdi. Dinlenmeyle hafifledi ancak yanıcı etkisi hala sürüyor. 5 ay önce kardiyoloji polikliniğine gittim. Holter takıldı ve sonuç temiz çıktı. Bu ağrı korkutucu bir durum mudur? Kalp krizi olma olasılığı var mıdır?

22 Haziran 2020 18:37
Uzm. Dr. Güllü Özdemir Doktora Sor

Uzm. Dr. Güllü Özdemir tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube