Kardiyoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Hamilelik ve kolestrol

24 haftalık gebeyim 1 bucuk ay önce 220 olan kolestrol degerim simdi 295 ve ne kadar dikkat etsemde düsmüyor, karantinadan dolayi cok haret edemiyorum ancak evin icinde en az yarim saatlik yürüyüsümü yapıyor, besinlerime dikkat ediyorum, kadın doğum doktorum bi kardiyologa danısmami istedi malum hastanelerin bu durumundan dolayi hastaneye gidemedim ,bu kolestrolden baska nasıl kurtulabilirim yardımcı olurmusunuz?

29 Nisan 2020 02:59
Uzm. Dr. Güllü Özdemir Doktora Sor

Uzm. Dr. Güllü Özdemir tarafından cevaplandı.

St Değişikliği

Güllü Hocam merhabalar.Buradan bir soru yöneltsem cevap verebilir misiniz. ?İçinden çıkamadığım bir sorun yaşıyorum. Saygılarımla.

7 Ocak 2020 17:31
Uzm. Dr. Güllü Özdemir Doktora Sor

Uzm. Dr. Güllü Özdemir tarafından cevaplandı.

St çökmesi ??

Hocam selamlar öncelikle kolay gelsin 40 yaşındayım sigara kullanmıyorum sol bacağımda venöz yetmezlik dışında bi rahatsızlığım yok 10 yıldır çarpıntı problemim olmakta fakat 4 ay önce svt atağı geçirdim tahminen 1,5 saat sürdü acilde normele döndürüldü belok 50 mg başlandı ondan birkaç gün sonra göğüste sıkışma ağrı başladı nefes darşığıda yapıyordu bu atak sonrası ekg lerim hep bozuk çıkmaktaydı gittiğim hastanede efor testinde çökmeler görüldü şikayetlerimde olduğu için anjio yapıldı sonuç temiz çıktı ince damarlar kaynaklı olabiliceği söylendi egzersiz önerildi sonrasında bir kere daha bu tip ağrı şıkışma nefes darlıığı ve baş dönmesi yaptı şimdi ise 4 ay sonra yine aynı tip ağrı sıkışma ve nefes darlığı yaşamaktayım bunlar svt atağı so...

17 Kasım 2019 00:43
Uzm. Dr. Güllü Özdemir Doktora Sor

Uzm. Dr. Güllü Özdemir tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube