Sorularda Ara

Kardiyoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Ritim Holter Sonucu

Merhaba Hocam Yaşım 20 Çarpıntı şikayeti Sebebiyle EKG , EKO yapıldı Sonuclar Normal Çıktı HOLTER Takıldı ve Onun Sonuçlarıda; The avarage heart rate was 80. The minimum heart rate was 43 at 4.39. The maximum heart rate was 173 at 16.55. Pauses greater than 2.0 seconds were 0. Ventricular ectopy was 10. Bu şekilde bunlar ne anlama geliyor hocam ? İlaç ile çarpıntılarım geçer mi ve kalbimde bi sorun mu var ?

8 Ekim 2017 21:40
Uzm. Dr. Gülsüm Bingöl Doktora Sor

Uzm. Dr. Gülsüm Bingöl tarafından cevaplandı.

Titreme ve çarpıntı

Merhaba hocam 34 yaşındayım bende bir haftadır kalp bolgemde vücudumda titreme oluyor ve bacaklarım halsizlestiriyor gün içinde çalıştığım için okadar hissetmiyorum yatarken uykum dağılıyor kalbim küt küt atıyor bir kaç defa gittim kardiyoloji ye birşey yok dedi ama geceleri uyuyamıyorum tşkler

28 Ağustos 2017 13:14
Uzm. Dr. Gülsüm Bingöl Doktora Sor

Uzm. Dr. Gülsüm Bingöl tarafından cevaplandı.

Nabız hızlı atması

Merhabalar,22 yaşındayım ve kardiyoloji doktoru bana nabzımın hızlı attığı gibi birşey söyleyip, 50 mg tensinor yazmıştı.Ben o zamanlarda umursamamıştım ama benim uzun zamandır süren aşırı terleme sorunum var,130 kilo civarındayım.Ama kışın bile başımdan buhar çıkıcak şekilde terliyorum ve bu şaka değil.Bu doktorumun söylediği sorunu çözerek, terlememde azalma olabilir mi acaba ? Şimdiden teşekkürler..

4 Kasım 2016 01:39
Uzm. Dr. Gülsüm Bingöl Doktora Sor

Uzm. Dr. Gülsüm Bingöl tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube