Kalp Damar Cerrahisi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

venöz doopler sonucu

hocam merhaba OĞLUMUN SİTESİNDEN SORUYORUMM YAŞ 65 geçen gün varislerim hakkında sormuştum ayagımda agrı var demiştim siz hafif yetmezlik agrı yapmaz fizik tedaviye görünün dediniz bende gittim doopleri gösterdim fizik doktoru alt ekstremite venöz sistem rdus tek taraflı çektirdi SONUÇ sağ common femoral ven(CFV) SUPERFİSİYAL FEMORAL VEN (SFV) POPİTEAL VEN BÜYÜK SAFEN VEN (VSM) VE KÜÇÜK SAFEN VENDE (VSP) AKIM SPONTAN SOLUNUMLA FAZİK AUGMENTASYON VE KOMPRESYONA YANIT TABİİDİR BU BULGULARLA DVT DÜŞÜNÜLMEDİ VALSALVA MANEVRASI İLE REFLÜ SAPTANMADI SONUÇ NASIL HOCAM HERHANGİ DAMAR TIKANIKLIĞI VARMI FİZİK TEDAVİ UZMANI VARİS ÇORABINI KASIĞA KADAR AL DEDİ SONRA SEN KALP DAMAR CERRAHINA DANIŞ DEDİ VARİS ÇORABINI EN İYİ ONLAR BİLİR DEDİ NASIL BİR VA...

29 Temmuz 2016 22:41
Prof. Dr. Hüseyin Okutan Doktora Sor

Prof. Dr. Hüseyin Okutan tarafından cevaplandı.

damar genislemesi

merhaba.benim bacaklarimda ve kollarimda kahve rengde lekeler olusuyor.kan analizi verdim her sey normal cikti.kilcal damarlarin cok zayif kaniyor dediler.fakat 1 yila yakindir oyle.ne yapmaliyim.

26 Haziran 2016 15:58
Prof. Dr. Hüseyin Okutan Doktora Sor

Prof. Dr. Hüseyin Okutan tarafından cevaplandı.

Alt bacakta varis

Hocam iyi akşamlar, bacağımdaki damar belirginleşince doktora gittim hafif düzeyde varis çorabı verdi ve sürekli giymemi söyledi, ayrıca bu damarın kalbe takılan damar olduğunu bu yüzden birşey yapamayacağını ekledi. Ama ben rahatsızlığın ilerlediğini gözlemledim. Öğretmenim ve Ağrı'da görev yapıyorum. Antalya'ya gelince muayene olacağım tekrar. Başka tedavi yöntemi var mıdır? Önbilgi verirseniz sevinirim, teşekkürler.

14 Aralık 2015 01:48
Prof. Dr. Hüseyin Okutan Doktora Sor

Prof. Dr. Hüseyin Okutan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube