Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 4 soru cevaplandı.

adetim bitti ama kahverengi akıntım geliyor

merhabalar doktor hanım... çocuk istiyoruz. gecen ay adet bitiminde vajınal kontrol ve smear testinde enfeksiyon çıktı. bu yüzden mixovil fitil ve ornisıd hap kullandım. sonrasında vajinam alerjı oldu ve funit hap ve gynomax fitil verdıler. aradan birkaç gün geçince bademciklerim iltihaplandı. ve doktor antibiyotik verdi. onları kullanmaya baslayınca vajınamda yanma kızarıklık oldu. tekrar doktoruma gittiğimde antibiyotiği kesmemi vajınamın florasının bozulduğunu söyledi gynoflor vajınal tablet verdi. ben bunları içerken korunmustum. bu ay adet oldum. tüm sıkıntılarım gecti. adetimin 9. günü tekrar kontrole gittim her sey cok güzel korunmayı bırakabilirsin dediler. ben suan korunmuyorum ama adet bitiminde 1 haftadır devam eden kahverengi ak...

5 Ocak 2016 13:28
Op. Dr. Öznur Gökçen Doktora Sor

Op. Dr. Öznur Gökçen tarafından cevaplandı.

vajinal akıntı

akıntıdan sonra kesin adet olunur mu benim bu ay akıntım oldu ama adet görmedim hala vücüdumda değişmeler falan oldu adet öncesi değimler ama adet bi türlü olmadım yani her akıntı adetin olacağının belirtisi mi ?

20 Ağustos 2015 09:49
Op. Dr. Öznur Gökçen Doktora Sor

Op. Dr. Öznur Gökçen tarafından cevaplandı.

Akıntı problemi

Merhaba doktor hanım, ilişkinin başında vajinadan beyaz kokusuz bir sıvı geliyor, epilasyon sırasında vajina dudaklarının sürekli açık durduğunu fark ettim biraz dikkatli bakınca vajina kısmından dışarıya çıkmış beyaz bir şey var ve o sıvıdan var üstünde. Vajina çok açık kaldığı için mi oluyor ve daha 20 yaşındaym neden açık olabilir önceden çok dardı şuan korkunç bir genişlik hissediyorum çok fazla ilişkiye girmiyorum..qlairista isimli bir dk hapı kullanıyorum bir aydır onun etkisi olabilir mi bu genişlik ve kayganlık? Hormonel midir spor mu yapmalıyım ilişki sırasında çok rahat penis çıkabiliyor çok rahatsızım. ne yapmam gerekiyor.

24 Temmuz 2015 00:25
Op. Dr. Öznur Gökçen Doktora Sor

Op. Dr. Öznur Gökçen tarafından cevaplandı.

vajinal akıntı

iyi günler hocam . ben 23 yaşında bekar bir genç kızım. sorum şu hocam vajinal akıntıyı gün içerisinde çok sık yaşıyorum kadın doğumcuya gidip akıntı testi yaptırmıştım sonuçlar temiz çıktı ancak akıntı devam ediyor neden olabilir ?

22 Temmuz 2015 12:22
Op. Dr. Öznur Gökçen Doktora Sor

Op. Dr. Öznur Gökçen tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube