Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

sezeryan ameliyatı

Slm ben 17 ay ara ile iki Sezeryan oldum 2.de doktor dilerseniz dokuların yirtiliyordu birde yapış ma da vardı dedi gitti son Sezeryan dan 4.5 yıl geçti 3.sezeryan ddüşünebilir miyim gene dokular yirtilir mi yirtilsa ne olur çok korkuyorum lütfen lütfen yardımcı olun çok bunaldim

6 Kasım 2015 19:51
Prof. Dr. Ulun Uluğ Doktora Sor

Prof. Dr. Ulun Uluğ tarafından cevaplandı.

kanamalı gebelik

Hcm mer.yasım 35 6 yıllık evliyim 5.tup bebek denemesinde ilk defa tutturduk ama 5. Haftadan beri kanamam var.suan 12+4 haftalık kanama hiç durmadı her wc ye gidişimde az yada çok görüyorum bazen kahverengi bazen kırmızı günde en az bir pet değişiyorum.dr kanama alanı görünmüyor diyor.agrım yok 10 gün önce 5 cm lik kist belirdi şuan 10 cm oldu.ama kanama ondan değilmiş.buyurse 16.haftada alırız dedi dr.bebegin durumu iyi görünüyor ikili test verdik sonucu bekliyoruz ense ve burun kemiği iyi.ilk günden beri hergun 50mg pr0gestan iğne 1 oksapar(enox) ve iki cirinon kullanıyorum kanama durmadi.bu kanama çok korkutuyor beni.tup bebek erkek faktorı azospermdendi.sizce düşer mi bu bebek ne olur cvp .hergun iğne ve yatmak yordu.

7 Ağustos 2015 22:10
Prof. Dr. Ulun Uluğ Doktora Sor

Prof. Dr. Ulun Uluğ tarafından cevaplandı.

Gelişim geriligi

Iyi gunler. 32 haftalik gebeyim. Gebeliğin başından beri bir hafta gelişim geriligi vardı. 32. Hafta kontrolümde doktorum baş ve ayak gelişiminin haftasına gore normal gövde gelişiminin ise 29.haftada kaldığını söyledi. 1400 grammış. Dopplerde de aynı sonuç çıktı. Perinatoloji uzmanına yönlendirdi doktorum. Istirahat verdi beslenmeme dikkat etmem gerektiğini, bu sekilde devam ederse 35 36.haftaya getirip o dönemde erken doğum yaptırırız dedi. Normale dönerse seyrinde götürcez gebeligi dedi. Henüz perinatoloji doktoruna muayene olmadım. Ama bu konuda cok endiseliyim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

3 Temmuz 2015 12:28
Prof. Dr. Ulun Uluğ Doktora Sor

Prof. Dr. Ulun Uluğ tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube