Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

İlişki

Merhaba, ilk defa ilişki yaşıyorum ve çok fazla kanamam oldu hastaneye falan gittik 5 6 saat kadar gözlem altında tutuldum. Sonra kendi isteğimle taburcu oldum. 1 hafta geçti üzerinden. Fakat tuvalete çıkamıyorum, çıktığım zamanda ıkındığım zamanda kan geliyor hafif hafif. 1 hafta ilişki yasaklandı. Şimdi tedirginiz ilişki konusunda tekrar aynı sorunu yaşama olasığımız var mı?

30 Ocak 2020 00:22
Op. Dr. Hüseyin Pehlivan Doktora Sor

Op. Dr. Hüseyin Pehlivan tarafından cevaplandı.

RAHİMDE PERDE

Merhabalar Hüseyin Bey, Eşim 5 Haftalık Hamile Fakat Ultrasonda Rahimde Perde olduğu düşük veya erken doğum olabileceği söylendi. Fakat hamile olduğu için net olarak göremediğini ve haftada 1 iğne olması gerektiğini söyledi. Benim merak ettiğim çocuk kararı aldığımızda birkaç tane doktora gittik ve bize söylenen sadece rahim duvarının biraz kalın olduğuydu.Sizden Rica Ediyorum Neyle Karşı Karşıya Olduğumuzu Söyleyebilirmisiniz.Ne yapacağımızı inanın bilemiyoruz. Şİmdiden ilginiz için teşekkür ederim.

17 Nisan 2015 16:58
Op. Dr. Hüseyin Pehlivan Doktora Sor

Op. Dr. Hüseyin Pehlivan tarafından cevaplandı.

Mantar Tedavisi

Merhaba, Bugün doktora gittim ve mantar olduğumu söyledi. tedavi olarak Salı ve Cumartesi kullanmak üzere Flucan ve GYNO-Lomexin verdi. Size soracağım şey, Salı ve Pazar kullanmam mümkün mü bu ilacı? Sorun olur mu? Aradaki gün sayısı çok mu fazla olur? Cumartesi alkol alacağım için o gün kullanmak istemiyorum.

8 Temmuz 2014 16:22
Op. Dr. Hüseyin Pehlivan Doktora Sor

Op. Dr. Hüseyin Pehlivan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube