Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 6 soru cevaplandı.

Kan testlerı

Hocam meraba kız arkadaşımla korunmasız ılıskıye gırdık ama vajına ıcıne bosalma olmadı ıkı kere kan testı yapıldı1.sonuc 0.38 2 sonuç 0.5 ama karnında muthıs derecede buyume var ben 4 5 aylık oldunu dusunyrm yardımcı olun lutfen

21 Nisan 2018 02:45
Op. Dr. Ayşecan Enmutlu Doktora Sor

Op. Dr. Ayşecan Enmutlu tarafından cevaplandı.

erken doğum

Hocam iyi günler ben 5 aylık bebeğimi erken doğumdan dolayı kaybettim o gün yoğun enfeksiyon ve rahim açılması oldu doktor bir hada ki hamilelikte dikiş attır dedi özel hastanedeki doktor beş gün önce kontrol etti bebek iyi dedi nasıl bir anda oldu ben anlamadım çalışıyorum sekreterlik yapıyorum çalıişma hayatım etkilemiş olabilr mi doktor çalışabilirsin demişdi normal doğum yaptım bu arada.

20 Nisan 2018 18:19
Prof. Dr. Kutay Biberoglu Doktora Sor

Prof. Dr. Kutay Biberoglu tarafından cevaplandı.

GEBELIKTE KARACIGER ENZIM YUKSEKLIGI

Hocam safra asidi düzeyi 21 idi. tedavi ursafolk kullandirttilar başta düşürmüştü biraz ama tekrardan yükseldi. hamileligimin son 3haftasi kadar hastanede yattım surekli inişli çıkışlı idi alt-ast değeri. doktorlar da cok anlam veremediler. tam olarak tanida koyamadılar. enson da 1300lere yükselince gebeliği sonlandırma kararı aldılar.

19 Nisan 2018 14:10
Prof. Dr. İsmail Fahri Öçer Doktora Sor

Prof. Dr. İsmail Fahri Öçer tarafından cevaplandı.

Hamilelik riski

Sevgilim ve ben anal yoldan surtunduk ve sevgilim bosaldi ama bosalmayi sirtima dogru yapti ama surtunurken penisinin vajinama degdini hissettim.Olaydan 3 gun gecti ve bu sabah kirmizi bir akinti oldu cok az oglene dogru ella ictim sizce hamilelik riski var midir?

11 Ocak 2018 13:13
Op. Dr. Ayşecan Enmutlu Doktora Sor

Op. Dr. Ayşecan Enmutlu tarafından cevaplandı.

Günüm gecikti

3 gündür günüm geçiyor test yaptım ikinci çizgi silik çıktı 3 test yaptım aynı cıktı napmalıyım lütfen yardımcı olun bana

5 Aralık 2017 17:00
Op. Dr. Neşe Kındıroğlu Doktora Sor

Op. Dr. Neşe Kındıroğlu tarafından cevaplandı.

emzirmede kullanılabilen ilaçlar

merhaba Ayşe hnm. 35 haftalık doğum yaptım,çok şükür bebeğim iyi,şuanda 2,5 ay oldu doğalı,malesef ben zatürre oldum,dahiliye uzmanı bana iesef 1g (6adet) mukozero 900mg. verdi iğneler bitince kullanmam için meiact 200mg verdi.emzirdiğimi söyledim sakıncası yok dedi ama benim aklım çok karıştı.sizce kullanmamam gereken ilaç varmı bunların içinde?şimdiden teşekkür ederim.

21 Şubat 2016 12:14
Prof. Dr. Ayşe Parlakgümüş Doktora Sor

Prof. Dr. Ayşe Parlakgümüş tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube