Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

pelvik ağrı

mrb 5 sene önce sezeryan oldum 1 senedir sağ tarafımda bi ağrı var sezeryan dikişinin bittiği yerde gitmediğim dr kalmadı hiçbi sorun yok diyorlar hatta apandisit ameliyatı oldum ondandır dediler ama ağrı geçmedi acaba yapışıklıkmı var gece yatakta ağrıyor sabah kalkınca ağrı yok gün içinde ani bi hareketimde ağrıyo çok dr gittim ama sonuç yok

27 Ekim 2015 22:00
Prof. Dr. Ulun Uluğ Doktora Sor

Prof. Dr. Ulun Uluğ tarafından cevaplandı.

Sonucum ile ilgili

Merhaba hocam. Ben dış gebelik geçirdim. 2-3 ay sonra sıvı birikmiş sol tüpte laparoskopi ile sıvı alındı. Patolojiye gönderildi. Şu sonuçlar çıktı. Makroskobik bulgular 1-Hazır Lam 2- Çok parçalı halde gönderilen 2x5x2x0.6 cm açık kahverenkli orta sertlikte doku parçası. (-)1K Mikroskobik Bulgular 1- İncelenen yaymalarlarda eritrositler, Mezotel hücreleri izlendi. 2-Kesitlerde etrafı tek sıralı silindirik epitel ile örtülü polibe dokunun ödemli stromasında bazıları kistik görünümlü endometrial bezler, dilate konjesyone vasküler yapılar ile hafif mononükleer hücre infiltrasyonu izlendi. TANI: Bening etoloji o Bulgular 2- Endometrial polip bunlar ne anlama geliyor hocam. İnternetten baktım biraz ürktüm. Yardımcı olursanız sevinirim.

28 Ağustos 2015 14:37
Prof. Dr. Ulun Uluğ Doktora Sor

Prof. Dr. Ulun Uluğ tarafından cevaplandı.

Laporoskopi

Merhaba hocam. Ben 6 ağustosta laparoskopi oldum. Dış gebelik olmuştu önceden. Sıvı birikmiş tüpte o çekildi.Cuma dikişler alınacak. Denize gidebilirmiyim. Ayrıca benim çocuğum yok. Cinsel ilişki ne zaman olacak. Korunacakmıyız. Cevaplarsanız sevinirim.

14 Ağustos 2015 00:45
Prof. Dr. Ulun Uluğ Doktora Sor

Prof. Dr. Ulun Uluğ tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube