Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Vajina ve beden ilişkisi

Selamün aleyküm hocam, sorum şöyle: Minyon tipli bir kızın vajinası daha dar ve kısa mıdır? Yani ortalama penis boyunun alt sınırlarındaki bir penis tarafından diğer boylu poslulara nazaran daha fazla mı tatmin olur ?

19 Nisan 2021 01:05
Op. Dr. Feyza Ağaca Güler Doktora Sor

Op. Dr. Feyza Ağaca Güler tarafından cevaplandı.

Yumurtalıkta kist

Merhaba hocam. 6 gün once sağ yumurtalıgımda over tersiyoni teshisi koyuldu. Kıstım buyumus ve yumurtalıgımı 3 kere dondurmus. Acıl amelıyata alındım. Doktor yumurtalıgı duzelttı ama kısttı orda bıraktı. Ilacla tedavı edıcez. Kuculmezse 3-4 ay sonra 2. Amelıyatını olursun dedı. Sizce dogru mu? Suan dıkıs yerlerımde ve sag-sol yumurtalıklarımda agrı var. Kıst hala sag yumurtalıgıma baglı. Bekarım. 26 yasındayım. Ne yapmalıyım? Ya da ne yapılmalı? Yardımcı olursanız sevınırım.

17 Nisan 2021 18:51
Op. Dr. Feyza Ağaca Güler Doktora Sor

Op. Dr. Feyza Ağaca Güler tarafından cevaplandı.

Yumurtalıkta kist

merhabalar,sağ yumurtalığımda kist çıktı ve ca-*** *** ** çıkmıştı.1 hafta sonra adetimin 3.günü bir daha ultrason ile bakıldığında değişim gözlenmedi.MR kist sonucuna göre sağ adneksiyal lojda hemorajik kist, endometrium 10.5mm,sol adneksiyal lojda büyüğü 7 mm follikül kist bulunmaktadır.Ultrasonda 8.5×7.5 büyüklüğünde ve FSH 7.19, TSH 1.43, LH 6.71, prolaktin 53.13, estradiol 45 çıktı.MR da çekildi. 1aylık yazz doğum kontrol hapı ve lh için hormon düzenleyici verdi.doktor 1 ay sonra bi daha gelmemi söyledi.ameliyat önerdi.sizce durum nedir?aldırmqzsam ilerde ne gibi sıkıntılara yol açar?kısırlığa neden olur mu?ilaçla geçer mi?teşekkürler..

17 Mart 2021 02:48
Op. Dr. Feyza Ağaca Güler Doktora Sor

Op. Dr. Feyza Ağaca Güler tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube