Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Prolaktin

Merhabalar..Benim adet düzensizliğim vardı doktora gittim ve test sonucunda prolaktin hormonum 27 çıktı.İlaca başladım fakat bu ilacı kullanırken hamile kalırsam sakıncalı olurmu?

23 Mart 2015 15:36
Op. Dr. Evrim Aksoy Doktora Sor

Op. Dr. Evrim Aksoy tarafından cevaplandı.

aşırı tüylenmem var...

merhaba evrim hanım . belimde , göğüsümde, göbek çevremde ve kollarımda aşırı tüyler var siyah siyah daha önce hiç aldırmadım ama çok rahatsız ediyor özellikle yaz aylarında bikini giyemiyorum ne yapmalıyım . geçen adet düzensizliği için gitmiştim hormonlarım gayet normal çıktım bir bozukluk görülmedi ama tüylerim çok kotü gözüküyor yardımcı olursanız çok sevinirim . BARTIN da oturuyorum yönlendirceğiniz doktor varsada çok sevinirim . 22 yaşında bekarım.

9 Mart 2015 13:17
Op. Dr. Evrim Aksoy Doktora Sor

Op. Dr. Evrim Aksoy tarafından cevaplandı.

hormon bozukluğu

hocam merhabalar benim aşırı kıllanma ve kilo problemim var . Hormon tetkitlerim yapıldı testesteron 598 kortizol 38 suprayon testinde düşürdüler kortizolü ama prolaktin 41 çıktı şeker testindede bozulmuş glikoz toleransı çıktı sadece diyet verdiler . Acaba bu kıllanmanın bir muaynesi var mıdır çok aşırı çıkıyor her yerimde yüzümde sırtımda göğüslerimde göbeğimde dışardaki insanın bile dikkatini çekecek derecede çok. yumurtalıklarımda hiç bir sorun yok baktırdım. çıkıyor. 22 yaşındayım . tekrar doktora gideceğim fakat endorinemi yoksa kadın doğumamı gitmeliyim .

8 Mart 2015 21:19
Op. Dr. Evrim Aksoy Doktora Sor

Op. Dr. Evrim Aksoy tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube