Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Hamile kalmak istiyorum

iyi akşamlar hocam ben hipotiroidi ve hasimato hastasıyım bu durumda hamile kalmam zor mudur normal yoldan hamilelik elde edebilirmiyim tsh normale bile düşse tiroit için hangi bölümü önerir siniz birde muayene ücreti nedir

21 Mayıs 2016 00:40
Op. Dr. İlhami Atılgan Doktora Sor

Op. Dr. İlhami Atılgan tarafından cevaplandı.

Rahim Anomali

Merhaba, Mesane konturları, duvar kalınlığı ve hacmi normaldir. Lümen içi patoloji saptanmadı. Perivezikal alanlar normal izlendi. sağ over 35/18 mm olup 15mm çaplı dominant folikül içermektedir. sol over 35/23 mm olup dağınık yerleşimli bir kaç milimetrik folikül mevcuttur. uterus (67/26/48mm) orta hatta, antevert, normal boyutlardadır. Myometrium ekosu homojendir. Endometrium çift duvar kalınlığı 9mm olup kavite fundal düzeyde bifit görünümdedir. Douglas da 2 mm mayi izlendi. Normal midir? ayrıca doktor rahmimde doğuştan anomali olduğunu söyledi. ve serbest testesteron 3.94 normal değer en fazla 3.27'dir, diğer değerler normaldir.

24 Kasım 2015 15:56
Op. Dr. İlhami Atılgan Doktora Sor

Op. Dr. İlhami Atılgan tarafından cevaplandı.

Prolaktin yüksekliği

Merhaba benim prolaktin düzeyin 83 çıktı.Gebe kalmak istiyorum,doktorum dostinex verdi ve hamile kaldığın anladığın an bırak dedi.ilacın yan etkisi çok fazla bebeğe bi zararı olmaz mı?İlacı kullanırken hamile kalabilir miyim?

30 Ağustos 2015 20:43
Op. Dr. İlhami Atılgan Doktora Sor

Op. Dr. İlhami Atılgan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube