Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Smear Test Sonucu

"Glandüler hücre: İzlenmiştir. İnflamatuar hücreler: Polimorfonükleer lökositler Flora: Laktobasiller Reaktif hücresel değişikliler: Yok Viral enfeksiyon bulguları: Yok Atipik epitel hücreleri: Yok Diğer bulgular: --Baskın hücre popülasyonu: Süperfisyel/intermedier" smear test sonuçlarında olumsuzluk var mı Hocam? Teşekkürler,

25 Şubat 2020 22:13
Op. Dr. Hüseyin Pehlivan Doktora Sor

Op. Dr. Hüseyin Pehlivan tarafından cevaplandı.

Akıntı ve Kaşıntı

Hocam meraba.. Kaşıntı ve akıntı sebebiyle dr a gittim. Bana verilen ilaçlar gyno lomexin fitil, funit, biteral. Ben Biteral 500 mg 10 tablet ve Funit 100 mg 15 kapsülü her ikisini de sabah 1 akşam 1 aynı anda kullandım ikisini. Tabi fitil de kullandım. Tam emin olamadım şimdi acaba biri eşim için miydi yanlış mı kullandım bana bir zararı olur mu bu aynı kullanımın?

20 Ekim 2015 13:07
Op. Dr. Hüseyin Pehlivan Doktora Sor

Op. Dr. Hüseyin Pehlivan tarafından cevaplandı.

gebelikte vajinal mantar sorunu ve dermo trosyd kullanımı

Merhaba doktor bey, 24 haftalık gebeyim. Mantar nedeniyle doktor tavsiyesiyle 16. haftada bir fitil kullanmıştım. Şimdi yeniden mantar oldu ve yeniden aynı fitili ve dermo trosyd %1 krem verdi doktor; fitili kullandım, bir kaç gün rahatlama oldu. Ancak bu krem gebelik kategorisi C olarak görünüyor. Doktor bana çok gerekliyse kullan kategori C diyor. Emin olamadım. Kaşıntım devam ediyor. Dermo trosyd kremi kullanmalı mıyım? (Şekerim ölçüldü, normal.)

11 Ekim 2015 18:47
Op. Dr. Hüseyin Pehlivan Doktora Sor

Op. Dr. Hüseyin Pehlivan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube