Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Adet düzensizliği

Merhabalar hocam ben Selda. hocam ben 4 yıllık evliyim ben normal adet gününden 10 gün önce adet gördüm ve 3 gün boyunca koyu kahverengi leke geldi 3 günden sonra da kanama başladı çokk afedersiniz sümüksü şeklinde ve pıhtı geliyor bende siyah bende sağ tarafında polikistik over var hocam 4 cnm boyunda ve ağrım oluyor kasık bölgesinde ve birde hocam ben iki doğum yaptım iki gebeliğim de ikizdi ilk doğumum da 6 aylık Ken doğum yaptım kuveze girdiler yasamadilar çocuklarım servikal yetersizlik varmış bende ikinci kez hamile kaldım o da ikizdi onu da üç aylıkken servikal dikiş atıldı daha sonra 7 aylık oldular 28 haftalıkken doğum yaptım yine onlar da kuveze girdiler yasamadilar vefat ettiler şimdi doktorlar bana tekrar hamile kalırsam yine ay...

28 Eylül 2020 19:57
Op. Dr. Serkan Özkul Doktora Sor

Op. Dr. Serkan Özkul tarafından cevaplandı.

plastikler.

Tuperwaren plastikler ne kadar saglikli pahali olmalarina karsin evimizde daha sağlıklı olabilecegini düşündüğüm icin bunlari kullanıyorum . Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.

26 Nisan 2014 20:13
Op. Dr. Serkan Özkul Doktora Sor

Op. Dr. Serkan Özkul tarafından cevaplandı.

idrar yolu enfeksiyonu

iyi çalışmalar,ben 7 yıllık evliyim,evliliğimin 2. yılından sonra cinsel ilişki sonrası idrar yolu enfeksiyonu yaşamaya başladım,bazen idrarım kanlı bile oluyor,doktora gittim hep sistis çıktı diğer testler ve muaynede bişey çıkmadı,vazelin önerdiler, kayganlaştırıcı kullanıyorum ama yinede oluyor,ne yapmalıyım teşekkürler.

25 Nisan 2014 10:58
Op. Dr. Serkan Özkul Doktora Sor

Op. Dr. Serkan Özkul tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube