Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

KONTRAST TUTULUMU GÖSTEREN

iyi gunler 24 yasında bekarım 6 ay önce çıkolata kıstı teshisi konuldu 6 AY ÖNCE sag yumurtalıgımda 3 cmDİ .6 aydır vısanne kullanıyorum bugun kan tahlili ve mr çekldi SONUÇ CA125 :42 cıktı.İLAÇLI MR SONUCUM: UTERUS SAG YERLEŞİMLİ OLARAK İZLENDI.SAG OVER İÇERİSİNDE EN ĞENIŞ YERİNDE 47.5MM ÖLÇÜLEN LOBÜLE KONTURLU İNCE SEPTASI BULUNAN POSTERIOR KESİMİNDE T2 HİPOİNTENSİTELERİ BULUNAN (KANAMA LEHİNE) 1-2 ADET İNCE SEPTASI BULUNAN DÜZGÜN KONTURLU KİSTİK LEZYON İZLENMEKTEDİR.KİSTİN T1A KESİTLERDE YOGLUNLUGU YÜKSEKTİR.İVKM SONRASI ÇEPERSEL KONTRAST TUTULUMU GÖSTEREN BENİGN NATÜRDE KİSTİK ALAN MEVCUTTUR.HER İKİ OVER İÇERİSİNDE DÜZGÜN KONTURLU İNCE CİDAR KONTRASLANMASI GÖSTEREN EN BÜYÜGÜ YAKLAŞIK 12MM BOYUTUNDA BİRKAC ADET BENİGN NATURDE KIST İZLENM...

29 Nisan 2019 17:38
Op. Dr. Uzay Yıldırım Doktora Sor

Op. Dr. Uzay Yıldırım tarafından cevaplandı.

Endometrioma

Hocam merhaba iki yumurtalığımda endometrioma olduğu tespit etildi ve yumurtalıklarım doğuştan birbirine yakınmış bu durum gebeliğe engel midir?

9 Ocak 2018 17:24
Op. Dr. Uzay Yıldırım Doktora Sor

Op. Dr. Uzay Yıldırım tarafından cevaplandı.

erken menapoz

merhba hocam. 39 yaşındayım çikolata kistilrm vardı ameliyat oldum 4 sene önce. fsh 22 idi o zamanlar. 3.tüp bebek tedavisinde ikizlerim ikiz bebek sahibi oldum.adetlerim hep düzenliydi hala da düzenli. ben size şunu sormak istiyorum. adetlerim düzenli olduğu halde yumurtlama olmuyor mu. fsh en son 13 tü birkaç ay önce. ben tekrar bebek sahibi olmak istiyorum. bu mümkünmü. her ay düzenli adet oluyorsam neden hiç normal gebelik oluşmadı. teşekkür ederim.

24 Ocak 2017 10:54
Op. Dr. Uzay Yıldırım Doktora Sor

Op. Dr. Uzay Yıldırım tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube