Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Bebegin durus pozisyonu ters

Merhabalar 39+5 haftalik hamileyim.Bu 2.gebelik.Ilki normal dogum oldu.Şu anki gebeligimde bebegin durusu ters.Doktorlar hemen sezeryan olmami istiyorlar.Ben sanci gelene kadar beklemek istiyorum bir umut doner diye.Bu bekleyişimin bebegime bir sakıncası var mi? Yoksa hemen sezeryan mi olmaliyim.Ya da sanci geldiginde bebek hala dönmesiyse sezeryana alinmak icin gec mi kalmis olurum.Cok acil cevaplarsaniz sevinirim.

3 Ağustos 2016 11:22
Op. Dr. Selim Şenöz Doktora Sor

Op. Dr. Selim Şenöz tarafından cevaplandı.

4lü tarama testi

Merhaba timur bey 25 yasindayim 25. Haftalik hamileyim duzenli kontrollerime gidiyorum 2li tarama testimde sorun olmamasina ragmen 4lu tarama testimde apf degerim 3.20 mom bulunup riskim 1.9 gibi yuksek risk cikti bunun sonucunda doktorum tekrar inceledi benn sorun gormuyorum ama ayrintili usg ye girmeni oneririm dedi ayni gun icerisinde 21. Haftamdi detayli usg ye girdim ve orda da saglikli gorundu doktorumda sonuclara baktiginda sorun yok dedi kafama cok taktigim icin 2 hafta sonra tekrar baska bi doktora gittim oda inceledi uzun bir sure omurga beyin karin barsak uzuvlari herseyine bakti karin bolgesinde 3.4 gun bir gerilik oldugunu ve apf riski ile ilgili olabilir dediben hala dusundukce korkuyorum spina bfidayla ilgili bisey cikabilir ...

30 Ocak 2016 09:56
Op. Dr. Selim Şenöz Doktora Sor

Op. Dr. Selim Şenöz tarafından cevaplandı.

Normal doğum

Slm hocam ecoprin ve oksapari 37.haftada bıraktım suan 37 + 2 deyim hocam ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Ancak normal doğum istiyorum hocam kullandığım ilaçlar normal doğum esnasında ters bir durum teşkil eder mi?

26 Kasım 2015 10:48
Op. Dr. Selim Şenöz Doktora Sor

Op. Dr. Selim Şenöz tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube