Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Doğum Kontrol

korunmasız iliskiye girdikten sonra içim rahat etmedi ve doğum kontrol hapını adetimi beklemeden kullandım ertesi günü adet olmam gerekıyordu fakat olmadım yanlış hap kullandığımı farkettim hemen bir ertesi gün hapı kullandım ve doğum kontrol hapını kestim 3-4 gün geçti hala adet olmadım sebebını merak edıyorum haptanmı kaynaklanıyor ?

6 Ocak 2014 20:11
Op. Dr. Banu Çiftçi Doktora Sor

Op. Dr. Banu Çiftçi tarafından cevaplandı.

beta hcg değerlerim ve geçen süre zarfında gelmeyen adet kanaması..

hocam,bizlere burda aydınlatıcı bilgiler verip yardım ettiğiniz için çok teşekkürler.. sorum şu, adetimin riskli gününde yakınlaşmam oldu. afedersiniz ama tam bir birleşme değildi ve vajen girişine direk boşalma olmadı.. sürülüp damlamıştır diye ertesi gün norlevo içtim.. ilactan dolayı 1 hafta sonra 4 gün kadar regl oldum lakin ilacın yaptığı ara kanama tarihini baz alarak bu ay beklediğim adet kanaması gerçekleşmedi.. size şu bilgileri vermek istiyorum, ilişkiden itibaren *** *** ** günler yapılan beta hcglerin hepsi 2den küçük negatif çıkmıştır. İlk adetten 7-8 hafta geçti bugün karından ultrasonla bakıldı ve gebelik yok dendi güvenebilirim değil mi bu kadar süre zarfında? Korkuyorum..Saygılarımla.

16 Aralık 2013 15:43
Op. Dr. Banu Çiftçi Doktora Sor

Op. Dr. Banu Çiftçi tarafından cevaplandı.

Tarlusal adet Geciktirici

Merhaba doktor hanım , ilk kez adet Geciktirici hap kullanacağım ve doktorum bana tarlusal adında bir hap verdi Birgün kullandım internette ilacı arastırınca adet söktürücü olduğunu okudum. Geciktirici diye kullandığım hap istemediğim şekilde mi sonuçlandıracak. Bilgi verebilir misiniz ?

22 Ekim 2013 00:46
Op. Dr. Banu Çiftçi Doktora Sor

Op. Dr. Banu Çiftçi tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube