Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

40 haftayı geçen gebelik

iyi günler Erkan Bey. Gebeliğim 40+2de. bebeğin ve benim bu güne kadar herhangi bir sağlık problemimiz olmadı, kontrollerde her şey normal seyrinde devam etti. Bugün dr.um 40 haftayı geçmemize rağmen bebeğin doğum kanalına girmemesi dolayısıyla sezaryenle alalım dedi. Biraz daha beklemeye karar verdik eşimle. Aklım çok karıştı, bebeğin kilosu 3.900 görünüyor ve su seviyesi normal, herhangi bir anormal durum yok. Bu şekilde her şey normal devam ederse gebeliklerde ne kadar bekliyorsunuz, hafta çok geç biliyorum ama dr değiştirmeyi, sizden randevu almayı düşünüyoruz. Şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar.

14 Nisan 2016 19:17
Op. Dr. Erkan Akan Doktora Sor

Op. Dr. Erkan Akan tarafından cevaplandı.

Normal doğum

Hocam eşim 40 haftasını doldurdu. Bugün yapılan muayenede bebeğin suyunun ve Nst de kalp atışlarının da iyi olduğu söylendi. Kasılmalar 10 gündür başlamasına rağmen rahim ağzında hiç açılma olmamış. Bu kasilmalar neden rahim ağzını açmıyor. Daha ne kadar beklemeliyiz. Bir de suni sancı açılma olmadan verilirse zararı olur mu. Teşekkürler.

4 Ocak 2016 13:20
Op. Dr. Erkan Akan Doktora Sor

Op. Dr. Erkan Akan tarafından cevaplandı.

doğum sonrasi

Hocam meraba ben sezeryanla doğum yaptım ve doğumdan sonra 30 gün kanama gördüm 10 günde kahverengi leke gördüm 40.gun adet oldum ve bir hafta sürdü daha sonra 10 gün boyunca aşırı derece koyu kahverengi renginde akıntım oluyordu parça parça şeklinde de oluyordu ve 10 günün sonunda da yine adet oldum bu 40. Günden sonrası normal mi sizce şimdiden teşekürler hocam

1 Kasım 2015 14:12
Op. Dr. Erkan Akan Doktora Sor

Op. Dr. Erkan Akan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube