Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Acil lütfen

Mrb daha öncesınde arkadaşım erkek arkadaşıyla yakınlaşması olmuş fakat erkek tam işi bilmediği için bir anda gırmeye çalışmış arkadaşım da korkmuş iteklemiş çocuk kaçıp gıtmiş azıcık da kan gelmiş sizce kızlık zarı bozulmuş mudur?

3 Ekim 2016 04:20
Op. Dr. Erkut Harmancılar Doktora Sor

Op. Dr. Erkut Harmancılar tarafından cevaplandı.

Kızlık zarı

Merhabalar doktor bey. Benim bir sorum olacak size . Ben 27 yaşındayım 26 yaşından önce hiç mastürbasyon yapmadım. Son dört aydır. 6, 7 defa mastürbasyon yapıyorum. Bunun kızlığa zararı var mıdır? Birde adetliyken , adetimin ikinci günü mastürbasyon yaptım. İç çamaşırım ve eşofmanım üzerimdeydi. Yastığı bacağımın arasına alarak sürtünme yoluyla , ileri geri hareket ederek mastürbasyon yaptım. Bu kızlık zarına zarar verir mi ? . Çok korkuyorum. Cevap verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

24 Ağustos 2015 21:21
Op. Dr. Erkut Harmancılar Doktora Sor

Op. Dr. Erkut Harmancılar tarafından cevaplandı.

kızlık zarı hakkında. lütfen yardım edin :(

hocam biraz uzun yazacağım ama cevap verirseniz çok sevinirim. ben dün erkek arkadaşımla buluşmak için onun evine gittik. yüzeysel olarak sevişecektik normalde ama o anal seks istedi. bende bakire olduğum için istemedim o da arkadan yapmak istedi zorladı biraz sarhoş olduğu için ben debelenirken bir anda önüme doğru çok büyük bir ağrı hissetim ve baktım çarşaf kan içinde. o korkuyla ağladım erkek arkadaşım bana sıcak bir duş aldırdı ve sıcak birşeyler içirdi.kan çok geldiği için çok korktum. bir de pıhtılaşmış gibi kan geldi. akşama doğru kurudu gibi ama çok geldi gibi geldi bana. muayene olup bunu anlamam gerekiyor ama devlet hastanesine gidersem eğer adımla kayıt yaptırdığımda bu belli olup aileme söylenir mi çok korkuyorum :( napacağımı ...

27 Temmuz 2015 12:37
Op. Dr. Erkut Harmancılar Doktora Sor

Op. Dr. Erkut Harmancılar tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube