Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Genital herpes

Doktor bey merhaba evli değilim nerden bulaştığını bilmemekle birlikte genital herpes tedavisi görüyorum. 6 aylık waltrex tedavisinin 3. Ayındayım ilaç kullanmadan önce 4.5 ayda bir vajina iç küçük dudakta kaşıntılı yara olurken şimdi her ay oluyor. İlacı bıraksam mı ? Baskılaması gerekirken neden daha sık oldu anlayamadım. Yorumunuz benim için çok önemli. Teşekkür ederim.

26 Nisan 2016 00:37
Op. Dr. Selim Şenöz Doktora Sor

Op. Dr. Selim Şenöz tarafından cevaplandı.

smeartesti sonucu

vaginal sitiloji yayma parapatı ile tanı yeterli endoservikal transformasyon kompeneti var ASC_US atipik yassı epitl hücrelri önemi belli olmayan inflamasyona baglı reaktif sellüler degişiklikler swervikovajinal smear not mevcut meteryalde yogun infilamasyon bulguları izlenmiştir.infilamasyon tedavisi sonrası kontrol smear önerilir. sonucu önemlimi hocam şimdiden tşekkürler.....

5 Mart 2016 13:29
Op. Dr. Selim Şenöz Doktora Sor

Op. Dr. Selim Şenöz tarafından cevaplandı.

HPV siğil mi ?

Doktor bey benim vajina iç dudakta karşılıkli sayılabilecek çizgi şeklinde yanyana pütürlükler var herhangi bir büyüme ve kaşınma yok doktora gittim bişey olmadığını söyledi fakat HPV nin türleri açısından korkuyorum. Bu iç dudak içinin kendi yapısı olabilirmi ?

19 Ocak 2016 18:40
Op. Dr. Selim Şenöz Doktora Sor

Op. Dr. Selim Şenöz tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube