Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 5 soru cevaplandı.

tüp bebek

Bugün transferinin 10. Günü elim Ayağım titredi evde seker ölçüm cihazumbvardi olctum aksam açlık 176 tokluk 210 çıktı daha ince insulun direnci içi. Glucofage iciyordum tüp bebek doktorun içme dedi su anda bebeğe bir zararı olirmu

11 Nisan 2018 21:17
Op. Dr. Murat Bulut Doktora Sor

Op. Dr. Murat Bulut tarafından cevaplandı.

Kese gordukten sonra olusan kanama

Merhaba hocam. tüp bebek tedavisi görüyoruz 5. Gün embriyosu transferin 22. Günü kese gördük Dr. Herhangi bir sıkıntı yok dedi 5 gün sonrasına randevu verdi. Ancak kese gördüğümüz günün akşamı çok az bir kanama ile arkasından az miktarda kahverengi akıntı oldu ve kesildi. Düşük olmuş olabilir mi ?

12 Ekim 2017 21:43
Op. Dr. Hasan Çağlar Gürol Doktora Sor

Op. Dr. Hasan Çağlar Gürol tarafından cevaplandı.

beta hcg sorunu

Tüp bebek tedavisi gördüm. İlk denememde 2 embriyo transfer edildi. Embriyo transferinden 7 gün sonra kan tesi yaptırdım beta hcg değerim 154 çıktı,2 gün sonra beta hcg değeri 274,sonraki iki günlük dönemde ise beta hcg 405 çıktı. Değerimin yüksek bir değerden başlayaıp artış hızının düşmesi normal mi?

6 Eylül 2017 18:09
Op. Dr. Murat Bulut Doktora Sor

Op. Dr. Murat Bulut tarafından cevaplandı.

KADIN HASTALIKLARI

Merhaba 19 yaşındayım. 18 yaşında evlilik yaptım. Evlilikden sonraki aylarda adet düzensizliğim oldu3-4 ay falan. Hastaneye gittim polikistik over sendromu(kis) var dediler. hap kullandım hap kullanırken düzenliydi. ama çocuk istiyorum dedim farklı hap verdi adetim hiç gelmez oldu. Sökücü ilaç verdi. napmam lazım cocuğumun olması için vede bu ahastalıktan kurtulmak içi. LÜTFEN DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM.

5 Aralık 2016 06:56
Op. Dr. Müjde Şekeroğlu Doktora Sor

Op. Dr. Müjde Şekeroğlu tarafından cevaplandı.

Anne olmak istiyorum

Merhaba Ben Rukiye Oguz Almanya Hannover den katılıyorum 8 yıllık evliyim 3 senedir çocuk sahibi olmak istiyoruz Bende 5 sene evvel PCO polikistik over sendromu teşhisi konuldu ve yumurtala sorunu olduğunu koydular Almanya'da 2 tez tüp bebek tedavisi gördüm bunlardan biri Blastokist idi Sorum eşimle Türkiye gelip sizin klinik de randevu alip Görüşmek istiyoruz Tedavi süreci kaç hafta sürüyor? Ücreti ne kadar? Birde konaklama Nasıl oluyor? Bize bilgi verirseniz çok sevinirim En kısa zamanda haberleriniz bekliyorum Saygılarımla Rukiye Oguz

12 Kasım 2015 09:56
Op. Dr. Didem Kurban Doktora Sor

Op. Dr. Didem Kurban tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube