Kadın Hastalıkları ve Doğum - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

yumurtalıkların fazla oluşu

Merhabalar hocam ben bekarim vd 4 aydır adet olmuyordm Dr a gittim duphaston hap werdi kullandım ve adet oldum sürekli düzensiz bi adetim war. Olunca da bayagi ağrılı geçiyor . Bugün Dr a gittim ve fazla yumurtan war dedi bu ne demek oluyo ne yapmalıyım.

4 Haziran 2016 01:01
Op. Dr. Ahmet Murat Emanetoğlu Doktora Sor

Op. Dr. Ahmet Murat Emanetoğlu tarafından cevaplandı.

Gebe kalma riskim varmı?

Ne olur yardimci olun. Pazartesi yani 22 Şubat günü nişanlım ile sürtünme yolu ile ilişki yaşadım,üzerimizde çamaşırlarımız vardi surtunerek bosalma gerceklesti bayagi da islandim aksam çok strest yaptım ve bir ağrı kesici aldim iki gün sonra yani 24 Şubat da adet olmam gerekiyordu , adet kanım geldi daHa sonra üstüne görmek diye birşey duydum ve cok panikledim adet kanim diğer aylara göre çok farklı geldi ve 3. Günde kesildi. Çok korkuyorum sizce bu bir gebelik gostergesi mi yoksa tamamen strest ve panikten kaynaklimi psikolojim alt üst oldu ne olur yanitsiz bırakmayın? ?

27 Şubat 2016 11:06
Op. Dr. Ahmet Murat Emanetoğlu Doktora Sor

Op. Dr. Ahmet Murat Emanetoğlu tarafından cevaplandı.

Hiperplastik polip

Mrb annem 45 yas 3 gebelik yasamis 2si kurtajla sonuclanmis 2.5 ay once smear yaptirdik temizdi ailede rahim kanseri yok annemin regl gecikiyo oluncada kesilmiyo 21gun suruyo az az para seklinde geliyodu dr gittik rahim kalinlasmis hormonsal dedi kurtajla pataloji gerekli ama once hormonal kurtaj buda tedavi edici dedi tarlusal verdi 3yil oncede ayni durum olmustu kurtaj oldu pataloji hiperplastik polip cikti sorum acaba hiperplastik polip tekrarmi etmistir? Dr tahminimce evet dedi ama bilgisayrda bu tanimi bulamadigi icin receteye kistik glanduler hiperplazi yazmis pataloji olmadan bu taniyi usg ile koyabilirmi? Kistik glanduler hiperplazi dahi olsa bu kotumu? Tarlusal hormon ilaci gogsu etkiliyor bu etki kanser uyari yda o yonde bir etkim...

3 Kasım 2015 00:51
Op. Dr. Ahmet Murat Emanetoğlu Doktora Sor

Op. Dr. Ahmet Murat Emanetoğlu tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube