Göz Hastalıkları - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

üveit hastalığı

Merhabalar hocam. Ben 30 yaşındayım. Yaklaşık 8 ay önce ön üveit teşhisi konuldu. Ağrıyı baskılamak için kortizon kullanıyorum. Bununla birlikte bir ilaç daha. fakat kortizonu bıraktığım zaman ataklar tekrarlıyor. Şu anda ilaç kullanmama rağmen ataklar başladı. İlaç kullanırken atak geçirmek İlk defa karşılaştığım bir durum. Ne yapmam gerekiyor? Birde bu hastalığın tedavisi var mı? Doktorum tamamen bünyeme bağlı olduğunu söyledi. Ne zaman ağrılar kesilirse o zaman iyileşeceğimi söylüyorlar. 8aydır hayatım çok zor ve ağrılı geçiyor. Cevabınız için şimdiden teşekkürler, saygılar.

24 Temmuz 2020 22:37
Prof. Dr. Yüksel Totan Doktora Sor

Prof. Dr. Yüksel Totan tarafından cevaplandı.

Üveit hastalığı

Merhaba hocam yaklaşık 10 senedir üveit harada hastasıyım şuan %80 görme kaybım var hayatımı bu şekilde idame ettirmekte zorlanıyorum ne yapıyorsam olumlu sonuç alamıyorum.Allah rızası için bir görüşünüz veya öneriniz varsa söyler misiniz

5 Mart 2020 17:22
Prof. Dr. Yüksel Totan Doktora Sor

Prof. Dr. Yüksel Totan tarafından cevaplandı.

Gözümdeki kanama yardımcı olun

Merhaba ben 18 yaşındayım ve gözüme bir gün perde indi ve doktora gittigim göz arkası kanaması olmuş hiç bir darbe almadım ne olduğunu anlamadım ve şu an görmem düşüyor arada kanıyor kanadıkça hücre gibi gözümde dolanıyor gözüme damarlara lazer yaptılar ve ödem oluşmuş korkuyorum körlüğe gidicek diye nolur yardımcı olun.

9 Şubat 2019 00:26
Prof. Dr. Yüksel Totan Doktora Sor

Prof. Dr. Yüksel Totan tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube