Sorularda Ara

Göz Hastalıkları - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

UYUM SPAZMI

Merhaba hocam ölçüm yapılan cihazın değerleri right sph -2,75, cyl -0,5 ax 13 left sph -2,0 cyl -0,25 ax 22 doktorum uzağı göremiyorsun dedi bende hocam ben gördüğümü düşünüyorum başka yöntemlerle muayene edermisiniz dedim bana uzaktaki küçük harfleri okuttu ve en küçükleri bile zorlanmadan okuyabiliyorum.(her göze ayrı ayrı yaptı) delikanlı sende uyum spazmı olabilir dedi randevu verip çeşitli muayene işlemleri yapacağını söyledi .Siz bu değerleri ve muayeneyi nasıl değerlendirirsiniz. Polis akademesi sağlık yönetmeliğine uygunmuyum die gitmiştim. Bu yüzden dolayı elenirsem çok üzülürüm. Sürç-i lisan ettiysek affola hocam.

11 Kasım 2019 22:47
Prof. Dr. Zeki Tunç Doktora Sor

Prof. Dr. Zeki Tunç tarafından cevaplandı.

Miyop sorunum var

İyi günler doktor bey ben Erzurum'da yaşıyorum. Adım Yunus Emre şuan 17 yaşımın içerisindeyim. Ve ben miyopum. Allah izin verirse subay olmak istiyorum tek hayalim ve tek hedefim. Bunun için lazer tedavisi olmak istiyorum. Bu ameliyatın riski nedir, maddi olarak ne kadardır. Yardımcı olur musunuz?

25 Ocak 2018 00:18
Prof. Dr. Zeki Tunç Doktora Sor

Prof. Dr. Zeki Tunç tarafından cevaplandı.

goz egzersizleri

Meraba ben miyopum ve gozlerimi daha saglikli olmasini istedigim icin goz egzersizleri yapiyorum ve bu egzersileri yaparken sag ve sola bakkarken yanlardan yarim ay gibi isik tarzi bir sey oluykr bu normal yoksa zararli bir durum mu tesekkuerler

11 Ocak 2018 16:40
Prof. Dr. Zeki Tunç Doktora Sor

Prof. Dr. Zeki Tunç tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube