Göz Hastalıkları - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Ameliyat riskleri

Göz kapaklarım düşük.Estetikten ziyade görmede yorgunluk hissi var.Ameliyat sonrası riskler beni korkutuyor. Hocam ameliyat sonrası körlük riski varmı.İyileşme süresi ne kadar.Zorlu bir ameliyatmı.ßimdiden Teşekkürler.

19 Aralık 2016 22:21
Op. Dr. Şeyda Atabay Doktora Sor

Op. Dr. Şeyda Atabay tarafından cevaplandı.

Goz kaoagu dusuklugu

Merhaba hocam benim gözümde dogustan goz kapagi dusuklugu var iki kez ameliyat oldum ama estetik açıdan sorun yaşıyorum gozumde sürekli ağrı oluyor ameliyat olup olmama konusunda kararsız kaldım yaşım 18 bundan 7 yıl öncesi kadar doktora gitmiştik doktor yanlis bir mudahalede kör olma ihtimali olabilir dedi ve bu beni korkutuyor iyilesir miyim yoksa daha kötü olabilir mi diye sizin fikrinizi almak istiyorum benim için çok önemli cevap veri deniz sevinirim

8 Ekim 2016 13:25
Op. Dr. Şeyda Atabay Doktora Sor

Op. Dr. Şeyda Atabay tarafından cevaplandı.

frontal askı Pitozis

Hocam merhabalar, benim sağ gözümde doğuştan kapak düşüklüğü mevcuttu,7 ay kadar önce ilk olarak kasları aktif etmeye yönelik bir ameliyat geçirdim bu başarılı olmayınca geçen ay askı yönteminde 2. bir ameliyat geçirdim. bu kez ameliyatla göz kapağındaki orantısızlık yüksek oranda düzeldi, ancak ameliyatlı göz kapağı haliyle diğerine göre daha hassasiyetini kaybetti gibi, yani örneğin gözlerimle aşağıya doğru baktığım anlarda ameliyatlı göz kapağım diğeri ile aynı oranda kapanmıyor ve neredeyse hep açık kalıyor, bu zamanla düzelebilecek bir durum mudur, onu öğrenmem mümkünse sorum budur, şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar.

14 Haziran 2016 23:08
Op. Dr. Şeyda Atabay Doktora Sor

Op. Dr. Şeyda Atabay tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube