Göğüs Cerrahisi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

yemek borumda tahriş olustu

hocam ben aile hekimimden sivilce için antibiyotik hap aldım ismi tetradox.İlacin üzerinde bol su.ile için yarim saat dik oturun yazıyordu bende gece içtim ve yattım sabah boğazımda ve yemek borumda asit gibi yanmaya uyandım kalktım acile gittim egk yaptılar bisey çıkmadı doktor lansar diye bir ilaç yazdı 2gun oldu kullanmaya başlayalı ama yemek yerken yemek borumda ağrı var yutkunurkende oluşabiliyor ağrı.Bazen ağrı birden girip çıkıyor kalbime vuruyor sıkışıyor gibi. doktorun verdiği ilaçları kullanırsam geçme ihtimali yüksek mi yoksa göğüs cerrahisine gitmelimiyim

24 Mayıs 2018 18:47
Doç. Dr. İrfan Eser Doktora Sor

Doç. Dr. İrfan Eser tarafından cevaplandı.

Muane ve randevu hakkında bilgi

Merhaba, ismim Sinan Coşkun hocamın özel muanehanesi varmıdır. Yoksa hastaneden randevumu alınıyor. Randevu alınıyor ise tlf numarası alabilirmiyim.

13 Ekim 2017 09:27
Doç. Dr. Mehmet Muharrem Erol Doktora Sor

Doç. Dr. Mehmet Muharrem Erol tarafından cevaplandı.

Mediastik Amfizem

Hocam, Toraks BT incelemesinde; Sağda trakea posteriorda 3mm çaplı trakeosel ile uyumlu olabilecek görünüm izlendi. Anterior mediastende milimetrik remnant timus dokusuna ait görünüm izlenmiştir. Parakardiak alanlarda milimetrik sekel fibrotik değişiklikler izlendi. Uzman dr. Göründüm bir sıkıntı olmadığını ve zamanla geçeceğini söyledi bu rahatsızlığın ilaçla tedavisi olmadığını ancak ciddi durumlarda müdahale edildiğini söyledi ve mideyi rahatsız etmemek için Pulcet verdi ben Size de sormak istedim durum nasıldır?

4 Nisan 2017 17:40
Doç. Dr. Güven Olgaç Doktora Sor

Doç. Dr. Güven Olgaç tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube