Girişimsel Radyoloji - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

PENIL DOPLER USG

Hocam penil dopler usg de sadece damarsal problemler mi görülür, yoksa doku hasarı, yirtiklar, kitle, fraktur de gorulur mü?

5 Temmuz 2020 13:32
Uzm. Dr. Bilal Kaya Doktora Sor

Uzm. Dr. Bilal Kaya tarafından cevaplandı.

Bacak ağrısı

Hocam merhaba,ben *** *** **m yürüdükten sonra baldır bölgesinde ciddi bir ağrı ve şişlik oluyor.1-2 dakika dinlendikten sonra yürüyorum, yine şişip ağrıyor.Damar tıkanıklığı olduğunu düşünüyorum.Sizce neden oluyor?

31 Mart 2019 04:28
Uzm. Dr. Bilal Kaya Doktora Sor

Uzm. Dr. Bilal Kaya tarafından cevaplandı.

Doppler sonucu

Hocam merhabalar, Ben yaklaşık 3 ay önce diz bölgemde ortopedik bir travma yaşadım ve 10 günlük yatış sonrası doppler kontrolde diz altı derin ven trombozu teşhis edildi. Raporda; sağ alt ekstremite derin ven sisteminde popliteal venin distalinde tibialis posterior ven içerisinde subakut dönemde trombüs materyelleri mevcut olup renkli dopplerde akım kaybı izlenmiştir ( dvt ) yazıyordu. bu rapor sonucu ile aynı gün kvc servisinde kan sulandırıcı ve çorap tedavisi uygulanmaya başlandı ve bugün tedavimin 64. günü. Bu süreçte 2 farklı yerde doppler yaptırdım ve venlerde trombüs izlenmediği, venöz yetmezlik oluşmadığı ve derin ve yüzeyel venlerde kapak yetmezliği izlenmediği rapor edildi. Sorum şu ki; 3 doppleri de farklı doktorlar yaptı. Hastal...

27 Nisan 2017 18:07
Uzm. Dr. Bilal Kaya Doktora Sor

Uzm. Dr. Bilal Kaya tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube