Genel Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Mide kucultme amaliyatı ve ücreti

Merhaba ismim ozlem 23 yaşindayım size bir sorum olacak ben mide kücültme ameliyatı olmak istiyorim boyum 1.79 kilom ise 96 sizden nasil randevu ala bilirm ve artı olarak mide amaliyatınin ucreti nedir? Lutfen yardımcı olurmusunuz?

26 Ağustos 2020 16:43
Prof. Dr. Bahadır Ege Doktora Sor

Prof. Dr. Bahadır Ege tarafından cevaplandı.

Kilo sorunu

Hocam merhaba 42 yaşındayım ve 97 kıloyum şu an. Bunda iki yıl önce 119 kiloydum ve 47 kilo vermistim diyetle. Ancak hem istediğim kiloya yine de tam düşememiştim ge vücut direnmeye başlayınca ve gram oynamamaya başlayınca diyetlerden çok bunalıp artık biraz yemeye başlayınca geri almaya başladım. Tabi pandemi de etken oldu buna. Ben en sağlıklı ameliyatla 60 kiloya düşmek istiyorum bana bilgi ve fiyat hakkında yardımcı olurmusunuz

20 Temmuz 2020 18:52
Prof. Dr. Bahadır Ege Doktora Sor

Prof. Dr. Bahadır Ege tarafından cevaplandı.

pankreas

Merhaba hocam; çekilen üst abdomen bt sonucum: Safra kesesi kontraktedir (yetersiz starvasyon nedeniyle değerlendirilmedi). Sağ böbrek orta kalikste 2mm çaplı kalküler dansite mevcuttur. Pankreas kuyruk kısmı ödemli ve 28mm genişlikte ölçülmüştür ancak klinik ile korele edilmelidir. Düşük ihtimal dolu barsak süperpozisyonu pankreas kuyruğuna false imaj verebilir. Laboratuar bulguları ile pankreasa ait patoloji ekarte edilmelidir. Cevaplarsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.

6 Mart 2015 19:06
Prof. Dr. Bahadır Ege Doktora Sor

Prof. Dr. Bahadır Ege tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube