Genel Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları
Merhabalar doktor bey annemin zona hastaligi teşhis edildi. ağrılar başlayalı 10 gün oldu. Nöral terepi yapıyor musunuz? Romatoid artril hastası nöral terapi uygulanabilir mi?
18 Şubat 2019 00:47Op. Dr. İsmail Ekrem Hacıoğlu tarafından cevaplandı.
Selamlar hocam kil donmesi sorunum var ameliyatlari ne kadar suruyor ameliyat esnasinda erkek hastaya sonda takiliyor mu acaba?
21 Ocak 2019 22:25Op. Dr. İsmail Ekrem Hacıoğlu tarafından cevaplandı.
Doktor bey merhabalar annem sol diz protez ameliyati olali 2 ay oldu.ayrica annemde bel fitigi kanal daralmasi mevcut.kendisi agir bir ameliyat gecirdigi gittigimiz beyin cerrahi su an bu ameliyati yapmamamiz gerektigini beline alti adet platin koymasi gerektiğini fitiklardan bir tanesinin patladigini soyledi,kendisi evde ilac tedavisi goruyor fakat col siddetli agri cekmektedir nöral tedavi ile bu agrilardan kurtulmasi mumkunmudir.
23 Aralık 2018 15:46Op. Dr. İsmail Ekrem Hacıoğlu tarafından cevaplandı.
Merhaba ben size ameliyat olmuştum ismail bey göğsümde fibroadenom vardı şimdi tekrar aynı göğsümde elime kitle geliyor ultrasona da 1 ay sonraya randevu verildi beklemeli miyim?
5 Kasım 2018 20:10Op. Dr. İsmail Ekrem Hacıoğlu tarafından cevaplandı.
hocam hemoroidim var yaklaşık 9 ay kadar oldu ara ara ağrı yapıyor ancak kanama yok..bununla alakalı ne yapmamı önerirsiniz?teşekkürler..
14 Aralık 2017 13:10Op. Dr. İsmail Ekrem Hacıoğlu tarafından cevaplandı.