Sorularda Ara

Genel Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Sürrenal Bölgede Kitle

İyi günler hocam, annemi iki hafta önce sağ tarafındaki karın ağrısından dolayı doktora götürdüm. Doktor önce ultroson istedi. Annem daha önceleri dalak ve safra kesesi ameliyatı geçirdi. Doktor yapışıklık olabilir dedi. Tomografi istedi ve tomografi sonucunda : "Her iki sürranal normaldir. Solda sürrenal lojda heterojen hipodens 27*18 mm boyutlu kitle görünümü izlendi. (adenom lehine değerldnirildi. Gerekirse Abdomen MR önerilir." Bu netice üzeri 19 Mayıs Üniversitesi genel cerahiye götürdüm. Onlarda mr istedi. Hocam bu ifadeyi neye yorabiliriz. Annemin tansiyonunda bir sıkıntı yok. Wc ye çıkıyor. Karın ağrısı sağ tarafta kasıklarına doğru da vuruyor. Ama test sonucuna göre solda çıktı. Bilgi verirseniz sevinirim.

25 Aralık 2016 21:26
Op. Dr. Fatih Kul Doktora Sor

Op. Dr. Fatih Kul tarafından cevaplandı.

Karın ağrısı

Merhaba hocam benim göbeğimin Altın'da Çekilme şeklinde bir Ağrı var sebebini anlayamadığım ve son 2 gündür sağ karnımın alt kısmın da bastırdığım da Ağrı ve ara ara iğne batması şeklinde Ağrı oluyor.. Özz Göbek deliğimde Çekilme hissi şeklinde bir Ağrı ve çok rahatsız ediyor bunun ile ilgili ne yapmam Lazım

7 Mart 2016 12:33
Op. Dr. Fatih Kul Doktora Sor

Op. Dr. Fatih Kul tarafından cevaplandı.

Sol üst boşluk ağrısı

Hocam merhaba. Benim son 1 haftadır sol üst boşluğumda kaburgamın tam altında ağrı var. Üzerine bastırıp çektiğim de ağrı yükseliyor. İlk günler hafif son bir kaç gündür hissedilir ağrı var. Sol tarafa dönüş yaptığımda ağrı oluşuyor. Şu anda da sol kolum uyuşuk ve sanki kolumun içi buz gibi soğuk hissediyorum kolumu. Omuzumun üst kısmı uyuşuk ve boyun kulak tarafım ateşlendi. Halsizlik var ve lavaboya çok sık çıkıyorum. Sıvı çıkışım aşırı ama kabızlığım var. Bütün belirtiler bunlar. Sizce ne olabilir?

19 Şubat 2016 19:51
Op. Dr. Fatih Kul Doktora Sor

Op. Dr. Fatih Kul tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube