Sorularda Ara

Genel Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

İdrar tahlili sonucu hakkında

Merhaba Hocam, 32 yaşında bir kadınım.yaptırmış olduğum idrar tahlili sonucunda raporda her sahada nadir lökosit, nadir eritsosit ve 7-8 epitel hücre görüldü yazmaktadır. Bu sonuçlar ne anlama gelmektedir. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla

9 Ağustos 2015 00:48
Op. Dr. Şerafettin Özer Doktora Sor

Op. Dr. Şerafettin Özer tarafından cevaplandı.

apse tedavisi

HOCAM MERHABA,BENİM SOL BACAK ARASINDA KALÇAYA DAHA YAKIN, BİR SİVİLCE ÇIKMIŞTI ZAMANLA GEÇTİ 2 DEFA BÖYLE OLDU ŞİMDİ DAHA BÜYÜK ÇİBAN GİBİ MOR RENKTE BİR ŞİKİNLİK VAR. Ama çiban değil ucu falan yok resmini gönderiyorum.hocam bu mudahale olmadan tedavi edilebilirmi. Mudahale edilirse tekrarlarmı. Benim astımda var zor olur mu.TEŞEKKÜR EDERİM.

5 Nisan 2015 13:49
Op. Dr. Şerafettin Özer Doktora Sor

Op. Dr. Şerafettin Özer tarafından cevaplandı.

kalın bağırsakta iltihap

Merhaba doktor hanım, babama iki gün önce tüm batın tomografisi çekildi.Bugün sonuçları aldık sonuçu şöyle: *Hepatosteatoz *Mezenter kökü düzeyinde yağlı dokuda inflamatuar dansite artışı(pannükülit?) ve eşlik eden bir kaç adet milimetrik lenf nodu *Sol böbrek orta bölümde 2,5mm çapında kalkül,sağ böbrek orta bölümde milimetrik kristal dansitesi *Rektum distalinde ve anal kanal çevresinde hafif düzeyde diffüz duvar kalınlaşması(inflamatuar?) *Her ikiinguinal kanal proksimali hafif geniştir.

6 Şubat 2015 17:27
Op. Dr. Şerafettin Özer Doktora Sor

Op. Dr. Şerafettin Özer tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube