Genel Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Hemoroid fissur

Merhaba hocam ben geçen sene Eylül ayında hemoroid ve yırtık ameliyatı oldum hemoroid birtaneydi ama benim ameliyat olma nedenim ileri derecede fissür doktorum ilerde sorun çıkarmasın die hemoroidi aldı ameliyattan sonra iyileştim yırtıgın olduğu yerde hiç bir sıkıntı yok iyi leşti fakat sürekli makatta yara oluşuyor ve dıskı kalıntısı oluyor makatımda her ay antibiyotik kullanmak zorunda kakıyorum şimdide apse olustu kabız biri değilim ameliyattan önce lavman yapılmadığı için ameliyat sonrasında kabız kaldık 2 hafta aya kalkamadım ama sonra düzeldi yememe çok dikkat ediyorum ama doktorumdanda memnunum ama sizede sormak istedim çünkü artık psikolojik olarak çok etkiliyor eyer yardımcı ola bilirseniz. Birde size gözükmek istiyorum artık iyil...

2 Mayıs 2020 15:50
Doç. Dr. Cemal Kara Doktora Sor

Doç. Dr. Cemal Kara tarafından cevaplandı.

Lazer hemoroid ameliyatı

Merhaba benim de hemoroidim var. arada bi şişiyor bazen de agrıyor öyle büyük memeler yok ve kanamam da olmuyor . Bana kanama yada meme yoksa boş yere ameliyat olma diyorlar. Ameliyat olmak için kanama yada meme oluşmasını mı bekleyim yoksa daha da kötülesmeden bir an önce tedavi mi olayım? Lazer ile hemoroid ameliyatı olmalı mıyım riskleri var mı makatta daralma olur mu? Teşekkür ederim.

23 Eylül 2019 16:08
Doç. Dr. Cemal Kara Doktora Sor

Doç. Dr. Cemal Kara tarafından cevaplandı.

Basur sikayeti

Merhabalar 2 aylik bebegim emziriyorum dogum sonrasi bebegimle ilgilenmekten tuvalet ihtiyacimi iyi karsilayamadim ve gebelikte olusan kucuk bir basur suan cok buyuk hale geldi. Ilac tedavisi goruyorum ama hic faydasi olmadi cok aci cekiyorum. Bebegimle ilgilenemiyorum ilac tedavisi haric baska bi yol var mi hocam bebegimi emzirdigim icin ameliyat olmak istemiyorum.

24 Şubat 2019 15:40
Doç. Dr. Cemal Kara Doktora Sor

Doç. Dr. Cemal Kara tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube