Sorularda Ara

Genel Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

Çocuk endokrin

Hocam bugün 11 yaşında oğluma tahlil yaptırdım. T3 4.38 (2.6 _ 24.9 ) , T4 1.39 ( 0.8 - 2 ) ,Tsh ise 7.08 ( 0.28 - 4.3 ) çıktı. Bulunduğunuz yerde endokrin uzmanı yok.edirne trakya Ünv. Hastanesine götüreceğim. .Ancak çok kaygılandim acaba ne uygulanır. Ne olur.yanıtınızı sabırsızlıkla bekliyorum.saygilarimla.

16 Ocak 2016 23:21
Op. Dr. Hacı Mehmet Ulusal Doktora Sor

Op. Dr. Hacı Mehmet Ulusal tarafından cevaplandı.

Yardımcı olurmusunuz.

Merhaba hocam kulak dıbınde ve önünde kulak arkasında iğnelenme tarzında şiddetli ağrılar oluyor du kbbye gıttım kulagımda sorun yokmuş kulak dıbınde beze vardı bırde cene altında onlar ıcın ultrason ıstesı . Yaptırdım ve boyun usg sonucumu degerlendırırmısınız. (troid sol lob isthmus bileşkesinde 6 mm lik benign morfolojide nodül vardır.) yazıyor Dr guatr var sende diyerek dahiliye bölümüne gönderdi bende dahiliyeden randevu aldım ama 20 gün sonrasına gün verdıler. Bende merak edıyorum nedır diye. Bırde gercekten dahiliye yemı yoksa endokrın bolümünemi gitmeliyim.cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden..

12 Aralık 2015 01:10
Op. Dr. Hacı Mehmet Ulusal Doktora Sor

Op. Dr. Hacı Mehmet Ulusal tarafından cevaplandı.

Zehirli Guatr hk

H.Mehmet Hocam Merhaba, Yaklaşık 10 gün önce doğum yapan kız kardeşimde KSÜ-Endokrinoloji Bölümünde zehirli guatr tanısı kondu. Dün radroaktif ilaç verdiler ve bebeğine 2 gün yaklaşmamasını söyledirler. bugün saat 10:00 da ultrason ile net tanı konulacak. çok korkuyoruz ve öğrendiğimizden beri internetten çeşitli makaleler okuyoruz ve konusunda deneyimli doktorları araştırıyoruz. hocam dün yapılan tahlil sonuçları mail adresiniz olmadığı i.in maalesef gönderemedim. sizin vereceğiniz bilgiler bizim için çok önemli hocam. lütfen değerlendirmenizi bekliyorum. k.maraş tayız. siz nasıl bir yönlendirme yaparsanız o şekilde tedaviye devam etmek istiyoruz.

9 Temmuz 2015 08:58
Op. Dr. Hacı Mehmet Ulusal Doktora Sor

Op. Dr. Hacı Mehmet Ulusal tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube