Sorularda Ara

Genel Cerrahi - Sorular ve Uzman cevapları

Seçtiğiniz kategorilerde uzmanlarımız tarafından toplam 3 soru cevaplandı.

mide fıtığı ameliyatı

yapılan endoskopik inceleme sonucunda 4 cm yırtıklık ile mide fıtığı teşhisi kondu ve dahiliye doktorum ameliyat olmam gerektiğini yoksa iki ay içinde daha kötü olacağımı zamanla içtiğim suyu bile çıkarabilecek hale gelebileceğimi söyledi. Ancak benim ameliyat konusunda ciddi korkularım ve şüphelerim var..ameliyattan sonra ne kadar süre zorlanırım gerçekten bir şeyler yiyip içmem uzun zamanı mı alır mı? iş başı ne zaman yapmam gerekir? bazı arkadaşlar ameliyat olduklarına çok pişman olmuşlar ağrıları uzun süre geçmemiş,zor bir dönem olduğunu söylüyor. bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim..

30 Ocak 2018 13:35
Op. Dr. Ersoy Taşpınar Doktora Sor

Op. Dr. Ersoy Taşpınar tarafından cevaplandı.

Kasık fıtığı

Hocam öncelikle sorduğum soruya cvp yazıp aydınlattığınız için çok teşekkür ediyorum.nasıl bir ameliyat öneriyorsunuz?Aynı sorunun sağ taraftada olduğunu düşünüyorum ameliyat esnasında diğer bölgedede fıtık varsa belli olurmu ultroson ve temografide bir sonuç çıkmıyor.

7 Ekim 2017 00:02
Op. Dr. Ersoy Taşpınar Doktora Sor

Op. Dr. Ersoy Taşpınar tarafından cevaplandı.

Kasık ağrısı

Merhaba hocam.intraabdominal yağ dokunun sol inguinal bölgeye yaklaşık 4 cm fokal herniasyon kaydedilmiştir.Ne anlama geliyor açıklama yaparmısınız.yaklaşık bir yıldır kasik bölgesinde ağrılarım var bundan olabilirmi.

6 Ekim 2017 22:21
Op. Dr. Ersoy Taşpınar Doktora Sor

Op. Dr. Ersoy Taşpınar tarafından cevaplandı.

Facebook Twitter Instagram Youtube